Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Barcelona" pievienosies Eirolīgas labākais snaiperis un divkārtējais čempions

"Barcelona" pievienosies Eirolīgas labākais snaiperis un divkārtējais čempions
Kostas Papanikolau (ar bumbu)
Foto: AFP/Scanpix

Spānijas basketbola čempionāta finālistu "Barcelona" rindas papildinājis 22 gadus vecais uzbrucējs Kostas Papanikolau. Līgums noslēgts uz trīs gadiem ar iespēju pagarināt to uz vēl vienu sezonu.

22 gadus vecais basketbolists Papanikolau pēdējos četrus gadus spēlējis Pirejas "Olympiacos" rindās, kļūstot par Grieķijas čempionu un izcīnot Grieķijas kausu, bet aizvadītajās divās sezonās Papanikolau un "Olympiacos" divreiz triumfēja arī Eirolīgas turnīrā.

Tāpat uzbrucējs aizvadītajā sezonā ieguva Eirolīgas Uzlecošās zvaigznes titulu, pārspējot divkārtējo balvas ieguvēju Nikolu Mirotiču (Madrides "Real"). Eirolīgā Papanikolau izcēlās ar 11,7 punktiem vidēji mačā, pie tam kļūstot par labāko Eirolīgas snaiperi, realizējot 52,08% tālmetienu.

Papanikolau pirms gada tika arī izvēlēts arī Nacionālās basketbola asociācijas (NBA) draftā. Ar kopējo 48.numuru uzbrucējo 2.kārtā izvēlējās Ņujorkas "Knicks".

Izmantotie resursi:
Official FC Barcelona Web Site - Barça |...
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2013-07-20 17:04, pirms 11 gadiem
Eiropā perspektīvākais, bet tikai ar 48. numuru, turklāt Knicks, kuri vispār nepretendē uz titulu

     [+] [-]

, 2013-07-23 12:23, pirms 11 gadiem
rihardilio rakstīja: Eiropā perspektīvākais, bet tikai ar 48. numuru, turklāt Knicks, kuri vispār nepretendē uz titulu
nesapratu, nu un, ka knicks?? Un pagajsezon pirms sezona beidzas Knicks tika uzskatiti par tiem, kuri varetu izlsegt arii miami (tikai komanda notraumejas uz playoff), bet tev jau vini nepretendee.