Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Timma neliela savainojuma dēļ nav devies uz Eiropas kausa spēli Turcijā

Krišs Upenieks

Timma neliela savainojuma dēļ nav devies uz Eiropas kausa spēli Turcijā
Jānis Timma
Foto: Zenit

Trīs Sanktpēterburgas ''Zenit'' basketbolisti, starp kuriem arī Latvijas izlases uzbrucējs Jānis Timma, nav devušies uz Turcijas pilsētu Stambulu, kur krievu klubam rīt paredzēta ULEB Eiropas kausa spēle pret vietējo ''Bešiktaš''.

Sanktpēterburgas kluba preses dienests ziņo, ka Jānis Timma, Jevgēņijs Valijevs un Andrejs Desjatņikovs nav devušies uz Turciju nelielu savainojumu dēļ.

ULEB Eiropas kausā E grupā ''Zenit'' līdz šim spēlējuši praktiski nevainojami, deviņās spēlēs izcīnot astoņas uzvaras. Jau pirms pēdējās spēles Sanktpēterburgas ''Zenit'' ir garantējusi sev pirmo vietu grupā, tādēļ nav nekās vajadzības riskēt. '

Eiropas kausā Timma starta piecniekā sācis septiņas no astoņām spēlēm, izcēlies ar vidēji 13,1 punktu, 5,3 atlēkušajām bumbām, 4 rezultatīvām piespēlēm un 1,3 pārtvertām bumbām mačā. Jāpiemin, ka jau vakar tika ziņots, ka Kails Lendrijs, ''Zenit'' kapteinis, saplēsis Ahileja cīpslu un šī iemesla dēļ šosezon laukumā vairs neatgriezīsies.

Izmantotie resursi:
Тимма, Валиев и Десятников не полетели в Турцию...
Zenit St Petersburg - Welcome to Eurocup!stats