Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

"Lietuvos Rytas" un "Lokomotiv" svin uzvaras VTB līgā

"Lietuvos Rytas" un "Lokomotiv" svin uzvaras VTB līgā
Nikolajs Padius
Foto: www.vtb-league.com

Šodien VTB līgas B grupā tika izspēlētas divas spēles. Vienā no tām Viļņas "Lietuvos Rytas" viesos itin pārliecinoši ar 87:67 sagrāva Baltkrievijas "Minsk-2006", savukārt Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" savā arēnā ar 79:66 tika galā ar Gdiņas "Asseco Prokom".

"Rytas" spēli pret Minskas komandu sāka vāji, pēc desmit minūtēm nonākot iedzinējos ar 19:24. Otrajā ceturtdaļā gan viss tika sakārtots "pa plauktiņiem" - Viļņas klubs veiksmīgi spēlēja uz groza apakšu, veicot milzīgu izrāvienu un pirmo puslaiku noslēdzot vadībā ar 49:32. Otrajā spēles daļā "Lietuvos Rytas" bez problēmām pārsvaru nosargāja un guva panākumu ar 87:67. Rezultatīvākais uzvarētājiem bija Lorens Roberts ar 18 punktiem, savukārt Baltkrievijas čempionei pa 12 punktiem iemeta Melvins Hodžs un Džastins Knoks. Jāpiebilst, ka mājinieki lieliski meta tālmetienus (6/9), taču pievīla divpunktnieku statistika - 17/47 jeb 36% .

Otrajā dienas spēlē savā starpā tikās Krasnodaras "Lokomotiv-Kuban" un Gdiņas "Asseco Prokom". "Lokomotiv" pārsvaru ieguva jau pirmajā ceturtdaļā - 23:15. Mača turpinājumā viesi tā arī nespēja atgūties un noķert pretinieku komandu. Aptuveni desmit punktu pārsvars Krasnodaras komandai bija visu spēli, bet pēdējā ceturtdaļā tas vēl tika palielināts līdz +13. Spēles gala rezultāts 79:66. Labākais "Lokomotiv-Kuban" komandā ar 16 punktiem bija Nikolajs Padius, bet "Asseco Prokom" ar 15 ačiem un astoņām atlēkušajām bumbām izcēlās Alonzo Džī.

Jau rīt plkst. 14:00 savu otro spēli A grupā aizvadīs Latvijas čempione "VEF Rīga", kas viesos tiksies ar Kazahstānas "Astana" komandu. Rītdienas pretinieki pirms nedēļas savās mājās pārsteidza pašu "Žalgiri", uzvarot to ar 86:78.

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ