Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Peinera komandas biedrs Jankovičs saslimis ar "Covid-19"

Andrejs Siliņš

Peinera komandas biedrs Jankovičs saslimis ar "Covid-19"
Nikola Jankovičs. Foto: kkpartizan.rs

Latvijas basketbola valstsvienības uzbrucēja Žaņa Peinera pārstāvētais Serbijas basketbola lielklubs Belgradas "Partizan" paziņojis, ka komandas spēlētājs Nikola Jankovičs inficējies ar koronavīrusu.

Jankovičs pēc sezonas plānojis doties atvaļinājumā uz ārzemēm un pirms ceļojuma nodevis analīzes. Tās spēlētāja ķermenī konstatējušas "Covid-19", lai gan pats basketbolists nekādus simptomus neesot jutis. Jankovičs uzsācis pašizolāciju. Pēc šī gadījuma pārējie komandas spēlētāji un treneri arī veiks koronavīrusa testus. Žanis Peiners jau kopš februāra atrodas Latvijā, kur veic rehabilitāciju pēc kājas savainojuma.

26 gadus vecais spēka uzbrucējs Jankovičs šosezon visos turnīros kopā vidēji 14 minūtēs guva 6,5 punktus un izcīnīja 3,4 atlēkušās bumbas. Latvijā notikušā 2012. gada Eiropas U18 čempionāta bronzas medaļas ieguvējs Jankovičs "Partizan" aizvadīja otro sezonu pēc kārtas.

Pirms dažām dienām "Partizan" aizvadīja draudzības treniņspēli, un klātienē tajā bija gan pasaules tenisa megazvaigzne Novaks Džokovičs, gan Denveras "Nuggets" superzvaigzne Nikola Jokičs.

Serbijā līdz šim konstatēti vairāk nekā 12 tūkstoši "Covid-19" saslimšanas gadījumu. No tiem atveseļojušies vairāk nekā 11 ar pusi tūkstoši, bet miruši 255 cilvēki. Aizvadītajā diennaktī konstatēti 57 jauni gadījumi.

Izmantotie resursi:
KK Partizan - Oficijalna stranica

     [+] [-]

, 2020-06-15 17:32, pirms 4 gadiem
Ar Jokiču pēdējā nedēļā esot bijis kontakts

     [+] [-]

, 2020-06-15 18:43, pirms 4 gadiem
Bostonietis rakstīja: Ar Jokiču pēdējā nedēļā esot bijis kontakts
Un?

     [+] [-]

, 2020-06-15 18:54, pirms 4 gadiem
norins rakstīja: Un?
teorētiski jāiet karantīnā sēdēt 2 ned