Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Bagatskis: "Neesmu pārliecināts, ka uzvara pār "Maccabi" ir mūsu nozīmīgākais panākums sezonā"

Māris Noviks
Māris Noviks @MarisNoviks

Bagatskis: "Neesmu pārliecināts, ka uzvara pār "Maccabi" ir mūsu nozīmīgākais panākums sezonā"
Ainars Bagatskis un Artūrs Štālbergs
Foto: nn-basket.ru

"Atklāti sakot, spēle izdevās un mēs kontrolējām lielāko tās daļu," izbraukumā Izraēlā izcīnot uzvaru pār "Maccabi Tel Aviv" un nodrošinot ceļazīmi uz Eirokausa izslēgšanas spēlēm, teica basketbola kluba "Nizhny Novgorod" galvenais treneris Ainars Bagatskis.

Leģendārais Telavivas klubs 2015. gada decembrī pirmo reizi 15 sezonu laikā nekvalificējaās Eirolīgas “Top 16” turnīram. Trešdien Žana Tabaka trenētajai komandai bija iespēja iekļūt Eirokausa “Top 16”, taču ceļā stājās Ainara Bagatska, Artūra Štālberga un Oskara Ernšteina vīri.

Ņižņijnovgorodas basketbolisti lielāko spēles daļu bija vadībā, pamatlaika pēdējo minūti sāka ar piecu punktu pārsvaru (81:76) un varēja izraut uzvaru pēdējā uzbrukumā, taču Viktora Rada metienu kavēja “Maccabi” spēlētāji. Pagarinājumā viesi veica 14:0 izrāvienu, liekot Telavivas spēlētājiem un līdzjutējiem izplūst asarās.

Ainars Bagatskis, "Nizhny Novgorod" galvenais treneris

"Mums izdevās izmantot “Maccabi” vājo pusi – tā saukto nevienmērīgo tempu. Teicu saviem spēlētājiem, ka nepieciešama maksimāla koncentrēšanās un pacietība. Spēle, atklāti sakot, izdevās. Kontrolējām lielu tās daļu. “Maccabi” ir ļoti atlētiska komanda, kura spēja mums atbildēt tikai ar savu spēlētāju individuālo meistarību.

Neesmu pārliecināts, vai izbraukuma uzvara pār “Maccabi” ir mūsu nozīmīgākais panākums šajā sezonā. Mums izdevies uzvarēt gan CSKA, gan Himkus. Jebkurā gadījumā, iekļūšana Eiropas kausa nākamajā kārtā ir ļoti nozīmīgs sasniegums."

Semjons Antonovs, "Nizhny Novgorod" kapteinis

"Apsveicu ar uzvaru visus, kuri mums ticēja, neskatoties uz neveiksmīgo sākumu “Last 32” turnīrā. Tā ir mūsu kopējā uzvara! Atdevām visus spēkus. Zinājām, ka pret “Maccabi” ir ļoti sarežģīti spēlēt izbraukumā. Taču izpildījām spēles plānu visā tās garumā. Bija kritumi, taču turpinājām iet savu ceļu. Un pelnīti uzvarējām!"

Izmantotie resursi:
The Jewish Chronicle - Brody went from hoops...
Айнарс Багатскис: "Не уверен, что победа над...
«Нижний» выходит в плей-офф Еврокубка! -...