Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

C grupa: ''Maccabi'' pārliecinoši uzvar

C grupa: ''Maccabi'' pārliecinoši uzvar
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas C apakšgrupas spēlē Telavivas ''Maccabi'', pārliecinošāk aizvadot otro puslaiku, pārliecinoši ar 79:59 pārspēja Romas ''Lottomatica''.

Pirmais puslaiks pagāja ļoti līdzīgā cīņā. Pirmo ceturtdaļu nedaudz labāk aizvadīja mājinieki, kuri izvirzījās vadībā ar divu punktu pārsvaru - 22:20. Otro ceturtdaļu jau viesi spēlēja aktīvāk un rezultātu izlīdzināja. Pēc pirmā puslaika rezultāts bija neizšķirts 35:35.

Sākot ar otrā puslaika sākumu, laukumā dominēja ''Maccabi'' basketbolisti. Visas trešās ceturtdaļas gaitā tie palielināja savu pārsvaru un pirms pēdējās ceturtdaļas atradās vadībā ar astoņu punktu pārsvaru. Ceturtajā ceturtdaļā ''Maccabi'' turpināja palielināt pārsvaru, precīzi darbojoties gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, izcīnot uzvaru ar 79:59.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Čaks Eidsons, kurš guva 23 punktus, bet zaudētājiem Rikijs Minards izcēlās ar 14 punktiem.

Izmantotie resursi:
euroleague.net