Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Autors: Toms Mālmeisters

C grupa: ''Maccabi'' pārliecinoši uzvar

C grupa: ''Maccabi'' pārliecinoši uzvar
Foto: AFP/Scanpix

Šodien ULEB Eirolīgas C apakšgrupas spēlē Telavivas ''Maccabi'', pārliecinošāk aizvadot otro puslaiku, pārliecinoši ar 79:59 pārspēja Romas ''Lottomatica''.

Pirmais puslaiks pagāja ļoti līdzīgā cīņā. Pirmo ceturtdaļu nedaudz labāk aizvadīja mājinieki, kuri izvirzījās vadībā ar divu punktu pārsvaru - 22:20. Otro ceturtdaļu jau viesi spēlēja aktīvāk un rezultātu izlīdzināja. Pēc pirmā puslaika rezultāts bija neizšķirts 35:35.

Sākot ar otrā puslaika sākumu, laukumā dominēja ''Maccabi'' basketbolisti. Visas trešās ceturtdaļas gaitā tie palielināja savu pārsvaru un pirms pēdējās ceturtdaļas atradās vadībā ar astoņu punktu pārsvaru. Ceturtajā ceturtdaļā ''Maccabi'' turpināja palielināt pārsvaru, precīzi darbojoties gan uzbrukumā, gan aizsardzībā, izcīnot uzvaru ar 79:59.

Uzvarētājiem rezultatīvākais bija Čaks Eidsons, kurš guva 23 punktus, bet zaudētājiem Rikijs Minards izcēlās ar 14 punktiem.

Izmantotie resursi:
euroleague.net


Kosts Slukass. Foto: AFP/Scanpix
7

"Real" 36 un septiņu punktu ceturtdaļas, Eirolīgā triumfē "Panathinaikos"

Šovakar par ULEB Eirolīgas čempioni kronēta Atēnu "Panathinaikos", kas Berlīnē notikušajā finālā ar 95:80 pārspēja Madrides "Real". Atēnu komandai tas ir pirmais Eiropas tituls kopš 2011. gada.
Pirejas "Olympiacos" pret Stambulas "Fenerbahçe". Foto: Annegret Hilse/Reuters/Scanpix
2

Mierīgā gaisotnē "Fenerbahçe" nepagūst atspēlēties, Eirolīgas bronza Pirejai

Salīdzinoši klusā noskaņā Berlīnē noritēja ULEB Eirolīgas finālčetrinieka spēle par trešo vietu, Pirejas "Olympiacos" tajā ar 87:84 uzveicot Stambulas "Fenerbahçe".
Adrians Andževs. Foto: EuroLeague
1

Andževa ''Real'' dramatiskā spēlē otro gadu pēc kārtas triumfē jauniešu Eirolīgā

Šodien par jauniešu Eirolīgas čempioni otro sezonu pēc kārtas un piekto komandas vēsturē kļuvusi Adriana Andževa pārstāvētā Madrides ''Real'' U18, kas pamatlaika izskaņā atspēlējās un papildlaika galotnē nospēlēja aukstasinīgāk, ar 85:84 uzvarot Parīzes PFBB INSEP U18 komandu.