Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Obradovičs: "Mana komanda ir ļoti savtīga..."

Raivis Dombrovskis
Raivis Dombrovskis

Obradovičs: "Mana komanda ir ļoti savtīga..."
Zeļko Obradovičs
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakar piedzīvotā zaudējuma ULEB Eirolīgas ''Top 16'' priekšpēdējās kārtas mačā pret Vitorijas ''Laboral Kutxa'' (73:95) Stambulas ''Fenerbahce Ulker'' galvenais treneris Zeļko Obradovičs pēcspēles preses konferencē asi kritizēja savu komandu, pasvītrojot spēlētāju savtīgumu un motivācijas trūkumu kā vienus no iespējamajiem neveiksmes iemesliem.

Ņemot vērā, ka Stambulas ''Fenerbahce'' pirms sezonas tika uzskatīta par vienu no galvenajām favorītēm uz Eirolīgas čempiontitulu, vakardienas pārsteidzoši pārliecinošais "Ulker" zaudējums Vitorijā uzskatāms par pamatīgu izgāšanos. Šī neveiksme pārvilkusi svītru Turcijas čempionu izredzēm uz kvalificēšanos ''play-off'', un jau pirms pēdējās kārtas zināms, ka no E grupas ceturtdaļfinālos spēlēs ''Barcelona'', ''Emporio Armani'', ''Panathinaikos'' un ''Olympiacos''.

"Vēlos apsveikt "Laboral Kutxa" ar uzvaru - viņi šodien bija labāki par mums no mača sākuma līdz beigām. Ja runājam par basketbolu un jebkuru basketbola komandu, viens no galvenajiem aspektiem ir motivācija. Es redzēju savu komandu spēlējam bez jebkādas motivācijas. Jūtos drausmīgi par mūsu šovakar demonstrēto spēli, jo sevišķi par vadošo spēlētāju sniegumu,'' pēc neveiksmes Vitorijā sacīja leģendārais serbu taktiķis Zeļko Obradovičs.

''Centos pamainīt taktiku, rotēt ar sastāvu un izmantot rezervistus, bet, ja nevar atrast pareizo kombināciju, rodas problēmas. Šī ir milzīga vilšanās, jo saprotu, ka mana komanda ir ļoti savtīga. Es to viņiem [spēlētājiem] jau pateicu ģērbtuvē, tā kā manu viedokli viņi zina. Es gan nepadošos. Esam ļoti sarežģītā situācijā, un mums jādara viss iespējamais. Bet, ja spēlē tā, kā mēs to darījām šodien, nekas vairs nevar palīdzēt... Es cīnīšos līdz beigām, jo mūs sagaida grūts izaicinājums Turcijas līgā. Zinu, ka klubā ir cilvēki, kuri mani atbalsta. Mūsu organizāciju atbalsta 25 miljoni cilvēku, un tāpēc es jūtos sevišķi vīlies.''

Pēdējo ''Top 16'' spēli Stambulas lielklubs aizvadīs 10. aprīlī, kad savā laukumā uzņems citu Stambulas komandu ''Anadolu Efes''.

Izmantotie resursi:
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...

     [+] [-]

, 2014-04-04 15:32, pirms 10 gadiem
Komanda katastrofali pietruka melna darba daritaju,vakardien un vispar lielakotiesi sezona,uzbrukuma pirmie un aizsardziba pedejie!