Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Strēlnieka ''Spartak'' pēdējā sekundē zaudē Astanai

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Strēlnieka ''Spartak'' pēdējā sekundē zaudē Astanai
Jānis Strēlnieks šodien guva 15 punktus un realizēja svarīgu tālmetienu mača izskaņā. Foto: bc-spartak.ru

Šodien sāpīgu zaudējumu VTB Apvienotās līgas regulārā turnīra spēlē piedzīvoja Jāņa Strēlnieka pārstāvētā Sanktpēterburgas ''Spartak'', kas līdz ar Džerija Džonsona precīzu tālmetienu spēles pēdējā sekundē zaudēja BC ''Astana'' vienībai - 75:78.

Sanktpēterburgas ''Spartak'' VTB līgas turnīrā ar Astanas vienību jāaizvada divi mači divu dienu laikā - 2. un 3. martā. Tas tāpēc, ka 1. abu komandu savstarpējā tikšanās, kas bija paredzēta decembrī, tika atcelta, abām komandām vienojoties nospēlēt divus mačus Sanktpēterburgā. ''Spartak'' treneris Jure Zdovcs prognozēja, ka abu spēļu iznākumus varētu izšķirt spēlētāju fiziskā kondīcija.

Mača liktenis izšķīrās pašā galotnē, lai arī Astanas klubam pēc 3. ceturtdaļas bija astoņu punktu pārsvars (59:51). Pusotru minūti līdz mača beigām latviešu aizsargs realizēja tālmetienu, izlīdzinot rezultātu (75:75) uz tablo. Par mača varoni kļuva Astanas amerikāņu aizsargs Džerijs Džonsons, kurš līdz ar mača beigu sirēnu realizēja tālmetienu, atsperoties no vienas kājas - 78:75.

Latviešu saspēles vadītājs Jānis Strēlnieks spēli uzsāka ''Spartak'' pamatsastāvā un laukumā pavadītajās 26 minūtēs guva 15 punktus (2p. - 2/5, 3p. - 3/6, 1p. - 2/2), izcīnīja vienu atlēkušo bumbu, četras reizes rezultatīvi asistēja partneriem un divreiz pārķēra pretinieku piespēles. Vēl Jānim trīs personīgās piezīmes un 2. labākais efektivitātes koeficients (16) savā komandā.

Šis zaudējums pabojājis ''Spartak'' izredzes cīņā par 1. vietu A grupā. Ar bilanci 10-5 ''Spartak'' joprojām saglabā 4. vietu A grupā, atpaliekot no ''Khimki'', ''Krasnije Krilja'' un ''Unics'' (visām bilance 11-4).

Izmantotie resursi:
Главная | Единая Лига ВТБ

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja