Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:136, Did:0, useCase: 3

Šodien otrā JSBL finālspēle

Jānis Pārums

Šodien otrā JSBL finālspēle
Ilze Gotfrīda
Foto: Mārtiņš Sīlis

Šodien, 8.maijā, Juglas sporta kompleksā tiks aizvadīta otrā spēle „Jaunās sieviešu basketbola līgas” finālā. Juglas un Rīdzenes komandas spēli sāks plkst. 16:00. Pēc spēles – JSBL individuāli labāko spēlētāju apbalvošana.

Uzvarētājs tiek noskaidrots, spēlējot līdz divām uzvarām. Tā kā 6.maija spēlē Jugla pārspēja Rīdzeni ar rezultātu 73:48, Rīdzenei jāmobilizē visi spēki, lai tiku pie vēl vienas spēles un JSBL zelta medaļām.

Rīdzenes sporta kompleksā Julga nodemonstrēja spēku, uzvarot pretinieci visos tehniskā protokola rādītājos. Lielisks sniegums Ilzei Gotfrīdai (25 punkti, 15 AB, 6 PB), pa 17 punktiem – Ditai Rozenbergai (17p., 12AB) un Anetei Kiršteinai (17p., 4RP). Rīdzenes komandā rezultatīvākās Kate Aizsila (15p., 10AP) un Rūta Veidere 12p., 7 AB).

Vai JSBL zelts tiks pasniegts jau šodien, atbildi sniegs spēle Juglas sporta kompleksā. Uzvarētājus gaida medaļas un kauss, kā arī brauciens ar "Party-bus" uzvaras nosvinēšanai.

Pēc spēles – JSBL individuāli labāko spēlētāju apbalvošana. Jaunās sieviešu basketbola līgas 2009./2010.gada sezonas:

Rezultatīvākā spēlētāja:
Maija Adata, Valmieras sporta klubs

Rezultatīvākā piespēlētāja:
Ilze Ieviņa, Avantis/Viesnīca Radi un draugi

Labākā atlēkušo bumbu ieguvēja:
Lita Ābelīte, Valmieras sporta klubs

Labākā metienu bloķētāja:
Linda Vilde, TTP/Ototo.lv

Labākā soda metienu izpildītāja:
Ilze Ieviņa, Avantis/Viesnīca Radi un draugi

Play-off vērtīgākā spēlētāja un sezonas labākais treneris tiks nosaukts pēc pēdējās JSBL fināla spēles.

Informāciju sagatavojusi:
Jaunās sieviešu basketbola līga