Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Sakalai" paliek bez trenera

Andrejs Siliņš

"Sakalai" paliek bez trenera
Sakalai komanda
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) aizvadītās sezonas Izaicinājuma kausa ieguvēja Viļņas "Sakalai" palikusi bez galvenā trenera, jo amatu atstājis līdzšinējais komandas vadītājs Nerijs Zabarausks.

"Klubs vēlējās, lai treneris paliek amatā, tomēr ekonomiskā situācija to neļāva īstenot," kluba direktors Ēriks Kučiausks apliecina, ka Zabarauska cena pieaugusi un vairs neatbilst kluba finansiālajām iespējām. "Tiesa, oficiāli tas vēl nav noticis, jo nav parakstīti attiecīgie dokumenti. Pateicamies viņam par ieguldīto darbu un vēlam veiksmi turpmākajā karjerā."

38 gadus vecā Zabarauska vadībā "Sakalai" aizvadītajā sezonā Izaicinajuma kausa regulārajā sezonā tika pie 16 uzvarām un piedzīvoja četrus zaudējumus. "Final Four" turnīrā vispirms pusfinālā pārliecinoši ar 101:80 pārspēja Norčēpingas "Dolphins", bet finālā, pateicoties sniegumam pēdējā ceturtdaļā, pārspēts Rīgas VEF - 84:77. Lietuvas čempionātā "Sakalai" palika septītie.

Izmantotie resursi:
bbl.net
bcsakalai.lt

     [+] [-]

, 2009-06-30 23:56, pirms 15 gadiem
bagijs...

     [+] [-]

, 2009-07-01 00:02, pirms 15 gadiem
murziks rakstīja: bagijs...
Bagiju ar valeiko uz jaunatnes līgu!! lai aug kopā meistarībā ar jaunatni!!!!

     [+] [-]

, 2009-07-01 13:01, pirms 15 gadiem
sinTizators-sēmušku rakstīja: Bagiju ar valeiko uz jaunatnes līgu!! lai aug kopā meistarībā ar jaunatni!!!!
Bagijam meistarība ir, cita lieta, ka tieši Bagijs ir viens no retajiem treneriem, kas TIEŠĀM SPĒTU dot 100% procentīgu labumu jauniešiem.