Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

V. Valters: "Mūs iegāza cīņa pie groziem..."

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

V. Valters: "Mūs iegāza cīņa pie groziem..."
Valdis Valters
Foto: Ivars Veiliņš, jelgavasvestnesis.lv

Pēc šodien piedzīvotā zaudējuma SEB Baltijas Basketbola līgas (BBL) Izaicinājuma kausa izcīņas finālā pret Viļņas ''Sakalai'' savās pārdomās par spēli dalījās ''VEF Rīga'' galvenais treneris Valdis Valters, uzsverot, ka galvenais zaudējuma iemesls bija vājā cīņa par atlēkušajām bumbām.

''Zaudējām cīņu pie groza. Mīnus 16 bumbas mums par sliktu. Tas arī visu izšķīra,'' pēc spēles atzina ''VEF Rīga'' galvenais treneris Valdis Valters.

''Viss bija ļoti labi, bet pēdējās trīs minūtēs pietrūka spēka. Jeromanovs pirmajā puslaikā dabūja traumu un tāpēc mums mazajā galā pazuda spēlētāju rotācija, daudziem bija piecas piezīmes, tāpēc beigas nācās spēlēt nestandartā,'' norādīja speciālists.

Atgādinām, ka ''VEF Rīga'' jau divus gadus pēc kārtas piedzīvojusi neveiksmes SEB BBL Izaicinājuma kausa finālmačos. Pērnajā sezonā Valtera trenētie basketbolisti piekāpās Ķēdaiņu ''Nevežis''.

Izmantotie resursi:
vefriga.com

  +3 [+] [-]

, 2009-04-11 21:30, pirms 15 gadiem
Pērnajā sezonā Valtera trenētie basketbolisti piekāpās Klaipēdas ''Neptunas''.

Nevis Neptūnas, bet Nevežis!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2009-04-12 08:24, pirms 15 gadiem
būtu tantei riteņi .......
kad pats zaudē tad nevar izgudrot atmazskas....-)))