Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

VEF un "Streetbasket" aicina piedalīties Donoru dienā

Andrejs Siliņš

VEF un "Streetbasket" aicina piedalīties Donoru dienā
Ingus Bankevics
Foto: Romualds Vambuts, Sportacentrs.com

21. decembrī no 11:00 līdz 15:00 pie Dailes teātra basketbola klubs "VEF Rīga" sadarbībā ar biedrību "Streetbasket" aicina piedalīties Valsts Asins donoru centra rīkotajā Donoru dienā.

Brīvprātīgi ziedot asinis jau ir kļuvis par vefiešu tradīciju, kas iedibināta kluba atjaunošanas pirmajā sezonā, šogad „VEF” - kluba sponsori, atbalstītāji, valdes locekļi un spēlētāji - piedalīsies Donoru dienā jau trešo reizi.

„VEF Rīga” direktore Laila Spaliņa: „Darīt labus darbus ir mūsu pienākums, īpaši, ja tādējādi varam palīdzēt kādam, kas nonācis nelaimē. Mēs jau trešo gadu piedalāmies Donoru dienā tāpēc, ka ziedot asinis uzskatām par veselu cilvēku atbildību. Būsim priecīgi, ja ar savu rīcību kļūt par asins donoriem pamudināsim arī līdzcilvēkus. Īpašs paldies par atsaucību mūsu draugiem no „Streetbasket”.”

Šogad, lai palīdzētu nodrošināt slimnīcām nepieciešamo pieprasījumu un, iespējams, kādam izglābtu dzīvību, aicinājumam ziedot asinis atsaukusies arī biedrība „Streetbasket”.

„Streetbasket” dibinātājs Raimonds Elbakjans: „Palīdzība sabiedrībai, veidojot sportiskus un veselību veicinošus pasākumus, ir mūsu ikdiena. Tomēr donoru kustībā „Streetbasket” un jauniešu organizācija „Avantis” iesaistīsies pirmo reizi. Nav šaubu, ka arī mums tāpat kā „VEF Rīga” līdzdalība Donoru dienā kļūs par tradīciju!”

Visi, kas 21.decembrī ziedos asinis VADC rīkotajā izbraukumā pie Dailes teātra, pateicībā par atsaucību saņems ielūgumus uz 22.decembra Rīgas „VEF” Baltijas Basketbola līgas Elites grupas spēli pret basketbola klubu „Valmiera”.

Plašāka informācija, kas jāzina asins donoriem, pieejama mājas lapā Valsts asinsdonoru centrs un VEF Rīga - VEF Rīga pie ziņas par Donoru dienu.

Kā zināms, „VEF Rīga” un „Streetbasket” ir sadarbības partneri arī akcijā „Sports ir mans dzīves stils”, popularizējot jauniešu vidū sportisku dzīvesveidu.

Informāciju sagatavoja
Laila Spaliņa
BK "VEF Rīga" direktore

     [+] [-]

, 2009-12-14 15:51, pirms 14 gadiem
Nu malacis Laila Spaliņa. Riktīgs partizāns. Reāli visiem VEF jaunumiem vispirms protams būtu jāparādās tieši Valda twiterī, bet re, ka var arī kaut ko noslēpt, ja labi grib.