Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Renfro: "Izbaudu dzīvošanu Rīgā"

Renfro: "Izbaudu dzīvošanu Rīgā"
Alekss Renfro
Foto: Romualds Vambuts

Basketbola kluba "VEF Rīga" saspēles vadītājs Alekss Renfro savā jaunākajā blogā kluba mājaslapā stāstījis par savu universitāti, kur spēlēja pirms VEF, par dzīvošanu Eiropā un citām aktualitātēm pēdējā laikā.

Renfro pastāstījis par savu Belmontas universitāti, kurā viņš mācījās iepriekšējos gadus. "Tā ir samērā maza skola ar 6000 cilvēkiem, taču katru gada tā pamanās kļūt lielāka. Universitātē ieguvu Bakalaura grādu "Exercise Science" programmā. Tā ir par dažādiem fiziskajiem vingrinājumiem, savainojumiem, ķermeņa ārstēšanu. Ar savu grādu varu strādāt par fiziskās sagatavotības treneri un esmu izpildījis arī visus nepieciešamos priekšnoteikumus, lai varētu turpināt studijas tālāk, mācoties fizioterapiju vai darba terapiju. Mana universitāte nesen saņēmu apbalvojumu par iekļūšanu desmit labāko Amerikas universitāšu un koledžu sarakstā. Tā kā varu teikt, ka mana universitāte ir ļoti laba. Pietiek par skolu, tur jau esmu nomācījies 17 gadus un esmu priecīgs, ka esmu to pabeidzis," tā Renfro.

"Šeit esmu jau nedaudz ilgāk par četriem mēnešiem. Jāsaka, ka izbaudu atrašanos Rīgā. Ar komandu esam divreiz pabijuši Krievijā, Turcijā un Grieķīja, bet janvārī dosimies uz Serbiju un Beļģiju. Tāpēc man ir iespēja ceļoti apkārt pasaulei un daudz ko redzēt," pozitīvo dalībā starptautiskajos turnīros saskata 23 gadus vecais basketbolists. "Zinu, ka pašreiz mums neiet tik labi, bet progresējam katru dienu. Esam parādījuši, ka varam spēlēt augstā līmenī ar augsta līmeņa komandām, bet neesam atraduši ceļu kā uzvarēt spēles. Basketbols ir spēle, kas sastāv no izrāvieniem. Tāpēc saprotams, ka pretinieki veic izrāvienus, bet mums jāveic labāks darbs, lai varētu ierobežot šos izrāvienus un pārorganizējoties varētu paši veikt savus izrāvienus. Ticu, ka mums ir nepieciešamais, lai varētu novērst tās dažas sliktās minūtes, kurās palaižam garām spēli. Vienkārši vajag izcīnīt pāris uzvaras pēc kārtas, lai iegūtu pārliecību un tad jau būsim labāki, " uzskata Renfro.

Amerikāņu basketbolists arī atklājis, ka pēdējā laikā pie viņa ciemojas vecāki no ASV, kas spēlētājam iet pie sirds. "Mīlu amerikāņu ēdienu, bet vēl vairāk patīk mammas gatavotie ēdieni." Tieši uz vecāku ierašanos Renfro palika bez automašīnas, kurai radās problēmas, bet viņu izglāba komandas biedrs Martins Mažeika, kas aizdeva savu auto. Bloga nobeigumā Renfro arī aicināja fanus nākt uz "VEF Rīga" spēlēm un novēlēja priecīgus gaidāmos svētkus. Pilnu Aleksa Renfro blogu var lasīt "VEF Rīga" oficiālajā mājaslapā.

Izmantotie resursi:
vefriga.com

  +6 [+] [-]

, 2009-12-21 15:51, pirms 14 gadiem
It ipashi shajos miinusos , vareji ljoti labi vinju izbaudit
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +9 [+] [-]

, 2009-12-21 16:12, pirms 14 gadiem
Man jau liekas ,ka Renfro varētu ar laiku spēlet eiroliiga!!!
Varbūt kā Holdens caur Latviju izsitīsies
To arī novēlu!

  +1 [+] [-]

, 2009-12-21 16:16, pirms 14 gadiem
Djokovic rakstīja: Man jau liekas ,ka Renfro varētu ar laiku spēlet eiroliiga!!!
Varbūt kā Holdens caur Latviju izsitīsies
To arī novēlu!
ja taa notiks tad vares teiks ka W ir talants izsist arzemniekus eiropa
Slēpts komentārs: Rich

  +1 [+] [-]

, 2009-12-21 16:39, pirms 14 gadiem
negribu atkal vazāt veco tēmu, bet smieklīgi, ka šo vēljoprojām var atrast VEF mājaslapā vefriga.com

  +2 [+] [-]

, 2009-12-21 17:10, pirms 14 gadiem
Šaubos vai nākamgad karjeru turpinās VEF rindās, ja spēlēs kā pēdējās spēlēs un turpinās progresēt.

  +5 [+] [-]

, 2009-12-21 17:56, pirms 14 gadiem
rainmaker rakstīja: ja taa notiks tad vares teiks ka W ir talants izsist arzemniekus eiropa
Ne gluzi izsist Eiropaa, bet noluukot un piesaistiit savai komndai talantiigus viespeeleetaajus Valdim labi sanaak. Donald Whiteside, Nikolass, Holdens, Fergusons, Timons.......... Komandas Ģenerālmeneģeris no W labs sanaaktu!

  +4 [+] [-]

, 2009-12-21 18:19, pirms 14 gadiem
ka tad var neizbaudit, ja rigas meitenem patik dot

     [+] [-]

, 2009-12-21 18:37, pirms 14 gadiem
simpatize sis mazais amerikanu nazitis Renfroe, lai veicas
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: Teikas Gaisma

     [+] [-]

, 2009-12-22 10:55, pirms 14 gadiem
tas jau bija sagaidam ko vinsh citu tad varetu pateikt , '' neizbaudu dzivi Riga ''....?