Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:107, Did:0, useCase: 3

"Liepāja/Triobet" uzņems "Tyco", baroniem izbraukuma spēle Somijā

"Liepāja/Triobet" uzņems "Tyco", baroniem izbraukuma spēle Somijā
Andrijus Mažutis
Foto: Mārtiņš Sīlis

Baltijas Basketbola līgā (BBL) šodien tiks aizvadītas trīs spēles. Vienā no tām "Liepāja/Triobet" uzņems Raplas "Tyco", spēle sāksies plkst. 19:30 un tiešraidē to rādīs Sportacentrs.com.

Liepājnieki BBL ietvaros ir uzvarējuši piecās no septiņām spēlēm, tikmēr pagājušā gada pēdējā spēlē Latvijas Basketbola līgas (LBL) ietvaros piedzīvojuši zaudējumu pret "Jūrmalu/Fēniksu" (67:73). Šogad Uvja Helmaņa vadītā komanda vēl nav spēlējusi, bet savā laukumā šosezon ir zaudējusi tikai vienreiz (minētajā spēlē pret Jūrmalu).

"Tyco" astoņās spēlēs ir tikusi pie trim uzvarām, turklāt visi pieci zaudējumi piedzīvoti pēdējās piecās spēlēs. Sezonu šajā Igaunijas komandā sāka latviešu uzbrucējs Kristers Zeidaks, kurš gan vēlāk tika atbrīvots no komandas. Raplas komandas līderi ir pieredzējušais igauņu centrs Raits Kērless (14,8 p., 4,4 atl.b.), lietuviešu aizsargs Ernests Ežerskis (12,6 p.; savulaik spēlējis arī Liepājā) un igauņu aizsargs Raits Rīvo Lāne (12,6 p.). Igaunijas čempionātā 15 spēlēs "Tyco" ir izcīnījusi deviņas uzvaras, kas ļauj ieņemt trešo vietu kopvērtējumā.

Liepājas kluba sastāvā līderu lomas ierasti uzņemsies Mareks Jurevičus (16,2 p.), Edgars Žeļonis (12,8 p., 6 atl.b.) un Andrijus Mažutis (7,4 p., 5,9 rez.piesp.). BBL rezultatīvi ir arī Lauris Blaus (13,3 p.; 6,4 atl.b.) un Dveins Džonsons (11,6 p.).

Spēle Liepājā sāksies plkst. 19:30. To tiešraidē būs iespējams vērot Sportacentrs.com un "Sportacentrs.com TV" "Lattelecom" Interaktīvās televīzijas 411. kanālā.

Stundu pirms Liepājas spēles sāksies mačs Somijā, kur "Pyrinto" uzņems "Baronu/LDz". Abas komandas centīsies izcīnīt piekto uzvaru šajā BBL sezonā. "Barons/LDz" gan pirms šīs sezonas, gan tās gaitā piedzīvo ievērojamas sastāva izmaiņas – jaunākais komandas papildinājums Dmitro Gļebovs savu debiju baronu rindās piedzīvoja 27. decembrī. "Barona/LDz" galvenais treneris Agris Galvanovskis šovakar lūkos tikt pie pirmā panākuma Rīgas kluba sastāvā. Trešajā spēlē šodien "Parnu" (3-5) uzņems "Pieno zvaigzdes" (5-2).

Izmantotie resursi:
Baltic Basketball League
Latvijas Basketbola savienība
Eesti Korvpalliliit

  +4 [+] [-]

, 2015-01-06 12:17, pirms 9 gadiem
Par Liepāju!

     [+] [-]

, 2015-01-06 14:27, pirms 9 gadiem
Par abiem letiņiem: Liepāju un Baronu! Jāgaida gan, kāds būs BBL lēmums sakarā ar to Dynamo izstāšanos, jo tas krasi ietekmē tabulu C grupā!

  -2 [+] [-]

, 2015-01-06 17:21, pirms 9 gadiem
Avatars rakstīja: Par abiem letiņiem: Liepāju un Baronu! Jāgaida gan, kāds būs BBL lēmums sakarā ar to Dynamo izstāšanos, jo tas krasi ietekmē tabulu C grupā!
BBL jau sāk palikt par izsmieklu nevis kaut cik normālu turnīru 3/4 ešalona līmeņa komandām, domāju, ka pat BKV nākošsezon nav tur jāiesaistās.....vismaz kamēr līgas vadība nav sākusi attīstīt līgu.....Arī Liepājai domāju vajadzētu domāt par ECH un iespējams atteikšanos no BBL

     [+] [-]

, 2015-01-06 18:19, pirms 9 gadiem
barona spēli varēs kaut kur redzēt?

     [+] [-]

, 2015-01-06 18:34, pirms 9 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: BBL jau sāk palikt par izsmieklu nevis kaut cik normālu turnīru 3/4 ešalona līmeņa komandām, domāju, ka pat BKV nākošsezon nav tur jāiesaistās.....vismaz kamēr līgas vadība nav sākusi attīstīt līgu.....Arī Liepājai domāju vajadzētu domāt par ECH un iespējams atteikšanos no BBL
Var jau boikotēt un "kasīties" ar BBL, bet tiešām, ja nekas tur nemainīsies, tad būs grūti izlemt, kur spēlēt, jo BBL uzņem jebkuru, bet FIBA ir vēl jātiek, pie tam izmaksas pieaug, bet spēļu skaits sarūk. Smaga dilemma jebkuram. Ideāli, ja "talkā" nāktu "lielie dūži" kā Žalgiris, LRytas, utt.ar vēlmi attīstīt BBL līgu. Tad gan sportiski būtu interesanti, gan rastos kaut kāda sakārtotība. Bet ņemot vērā, ka Euroleague attīstās un piedāvā arvien vairāk spēļu, "lielajiem" spēļu pietiek...

  +2 [+] [-]

, 2015-01-06 18:57, pirms 9 gadiem
Eksperts_01 rakstīja: barona spēli varēs kaut kur redzēt?
Laikam labāk neskatīties, pēc 1.cet jau -16, Kambalam 10 no komandas 12 gūtajiem punktiem.

  -2 [+] [-]

, 2015-01-06 18:59, pirms 9 gadiem
Avatars rakstīja: Var jau boikotēt un "kasīties" ar BBL, bet tiešām, ja nekas tur nemainīsies, tad būs grūti izlemt, kur spēlēt, jo BBL uzņem jebkuru, bet FIBA ir vēl jātiek, pie tam izmaksas pieaug, bet spēļu skaits sarūk. Smaga dilemma jebkuram. Ideāli, ja "talkā" nāktu "lielie dūži" kā Žalgiris, LRytas, utt.ar vēlmi attīstīt BBL līgu. Tad gan sportiski būtu interesanti, gan rastos kaut kāda sakārtotība. Bet ņemot vērā, ka Euroleague attīstās un piedāvā arvien vairāk spēļu, "lielajiem" spēļu pietiek...
Leišiem pie kājas ir BBL, to var aizmirst

  +1 [+] [-]

, 2015-01-06 19:40, pirms 9 gadiem
Agasi rakstīja: Laikam labāk neskatīties, pēc 1.cet jau -16, Kambalam 10 no komandas 12 gūtajiem punktiem.
kambis velk komandu minus 2 tikai

     [+] [-]

, 2015-01-06 20:09, pirms 9 gadiem
Barons pilnīgi pāķ*. Uzliku uz 1.puslaiku Baronam handikapu +6,5 un šie 1.ceturtdaļu pap*š ar -16. Vienkārši vienreizēji (applausi).
Un tad kad nevajag, šie normāli sāk raut klāt!