Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:1, Did:0, useCase: 3

Lončars: "Neredzu jēgu VTB līgai"

Edgars Bērziņš
Edgars Bērziņš

Lončars: "Neredzu jēgu VTB līgai"
Krešimirs Lončars (priekšplānā)
Foto: ITAR-TASS/Scanpix

Krievijas Superlīgas kluba Kazaņas ''Unics'' centra spēlētājs Krešimirs Lončars sarunā ar vietējiem medijiem atklājis savu viedokli par VTB Apvienotās līgas turnīru, norādot, ka, viņaprāt, šāds turnīrs ir bezjēdzīgs.

''Turnīrs man ļoti nepatika. Mēs daudz laika tērējām gariem pārlidojumiem, kas līdz ar to deva papildus nogurumu. VTB līga neatļāva pilnvērtīgi gatavoties spēlēm. Šajā turnīrā bija grūti spēlēt tieši no fiziskā viedokļa. Uzskatu, ka Krievijas Superlīgas čempionāts ir daudz spēcīgāks par VTB Apvienotās līgas turnīru. Manuprāt, veiksmīgāks risinājums būtu tieši Krievijas čempionāta paplašināšana. Ļoti žēl, ka savu pastāvēšanu beidzis tāds klubs kā Permas ''Ural Great'', - komandām ar lielām tradīcijām jāturpina pastāvēt, lai tur vai kas. Neredzu jēgu VTB līgai. Ja Krievijas čempionāts pārstās eksistēt un pastāvēs tikai VTB līga, tas nenesīs labumu Krievijas basketbolam,'' intervijā Tatarstānas medijiem savu piedokli pauda Kazaņas ''Unics'' centra spēlētājs Krešimirs Lončars.

''VTB Apvienotā līga nav prestižs turnīrs. Eiropā tas neizraisa nekādu interesi, tāpēc Vecajā kontinentā tam maz tiek sekots līdzi. Uzvara šajā turnīrā nedod neko,'' bez aplinkiem runā viens no Horvātijas izlases basketbolistiem.

210 centimetrus garais un 26 gadus vecais Lončars šosezon piedalījās astoņās VTB līgas spēlēs, caurmērā gūstot 15 punktus (divpunktnieki - 65%, soda metieni - 77%), izcīnot 5,8 atlēkušās bumbas un izprovocējot trīs noteikumu pārkāpumus pretiniekiem.

Izmantotie resursi:
krepsinis.net

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-05 22:39, pirms 14 gadiem
no krievu puses piekristu bet letinju klubam bij ljoti laba skola

  -1 [+] [-]

, 2010-02-05 22:41, pirms 14 gadiem
lilion23 rakstīja: no krievu puses piekristu bet letinju klubam bij ljoti laba skola
Man jau skiet, ka 6-10 speeles tomeer ir par maz labai skolai, neredzu ne VEF, ne TTT spelee, ka buutu kautko iemacijushies, cita lieta, ja speeles ir krietni vairaak par 10.

  -4 [+] [-]

, 2010-02-05 22:43, pirms 14 gadiem
nu ja VTB līgu uztaisīs tāpat kā KHL, tad jau nemaz tik slikti nebūtu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +4 [+] [-]

, 2010-02-05 22:46, pirms 14 gadiem
VTB līga ir vienīgā iespēja W tikt pie $ . Ļoti lielas cerības tiek liktas uz krieviem,cerība ka šamie,līdzīgi ka DR,pieškirs finansejumu.

  +8 [+] [-]

, 2010-02-05 22:51, pirms 14 gadiem
Labvēlis rakstīja: VTB līga ir vienīgā iespēja W tikt pie $ . Ļoti lielas cerības tiek liktas uz krieviem,cerība ka šamie,līdzīgi ka DR,pieškirs finansejumu.
Tikai atšķirība tā, ka hokejs krieviem mazliet interesē, bet basketbols neinteresē vispār. Tas projekts būs viendienītis(lasi 5gadnieks)

  -1 [+] [-]

, 2010-02-05 22:53, pirms 14 gadiem
Ko var kunskēt kā sieviete( kunkstēšana spēles, mati jau arī liecina par to), nedomāju, ka turnīrs ir slikts un neko neder. Pret Bagiju jau arī nevar aiziet ar kājām lab 1 splēle bija . Baigi daudz jau izbraukumu arī nebija Donetska un Vefs. Khimki tur pat mazajā Krievijā.
Ja esi profesionāls sportists paņem pautus rokās un spēle, nevis kunksti , ka līga nav vajadzīga. Droši vien, ka bonusu pie algas par uzvarētājam spēlem gan pieņema nekunkstot, ka nevajag lieku naudu.

  -1 [+] [-]

, 2010-02-05 22:56, pirms 14 gadiem
32kg ļoti vajag...

  -1 [+] [-]

, 2010-02-05 22:57, pirms 14 gadiem
aigars076 rakstīja: Tikai atšķirība tā, ka hokejs krieviem mazliet interesē, bet basketbols neinteresē vispār. Tas projekts būs viendienītis(lasi 5gadnieks)
nu nec krievi ir eiropas cempioni(bija nesen)eiroligaa loti labi speleejusi pedejaa 10gade...par sievietem vispar nerunasim ...Krieviem nauda ir-mums piekast ko saka kads speletajs-ja krievi dod naudu un mums majas varetu spelet Kambala,Janicenoks,brali Valteri utt utt utt-varbut ari mums izlase klutu nedaudz labaka

  +3 [+] [-]

, 2010-02-05 22:59, pirms 14 gadiem
NobodyIsPerfect rakstīja: Nav latviešiem tā VTB līga vajadzīga. Pašiem ir sakarīgs čempionāts galu galā.
Tik sakarīgs, ka mūsu pagājušā gada "čempionus" pazemo ar 50 un vairāk punktiem, tādi basketbola giganti kā CEZ Nymburk smieklīgi vienkārši un jā par VTB, pilnīgi varu piekrist, nah viņiem dzīties tos gaisa gabalus un sagraut kaut kādu sētas klubu (lasi VEF), kura sastāvs ir pilns ar 4. šķiras amīšiem 3. sķiras leišiem un 1. šķiras latviešu supertalantiem

  +1 [+] [-]

, 2010-02-05 23:00, pirms 14 gadiem
Brugjeetaajs rakstīja: Tik sakarīgs, ka mūsu pagājušā gada "čempionus" pazemo ar 50 un vairāk punktiem, tādi basketbola giganti kā CEZ Nymburk smieklīgi vienkārši un jā par VTB, pilnīgi varu piekrist, nah viņiem dzīties tos gaisa gabalus un sagraut kaut kādu sētas klubu (lasi VEF), kura sastāvs ir pilns ar 4. šķiras amīšiem 3. sķiras leišiem un 1. šķiras latviešu supertalantiem
ka tad ta par VEF - jauno talantu kultuvi

  +4 [+] [-]

, 2010-02-05 23:02, pirms 14 gadiem
mums nevajag to vtb liigu, labaak uzlabot un koncentreeties bbl..

  +3 [+] [-]

, 2010-02-05 23:05, pirms 14 gadiem
rainmaker rakstīja: nu nec krievi ir eiropas cempioni(bija nesen)eiroligaa loti labi speleejusi pedejaa 10gade...par sievietem vispar nerunasim ...Krieviem nauda ir-mums piekast ko saka kads speletajs-ja krievi dod naudu un mums majas varetu spelet Kambala,Janicenoks,brali Valteri utt utt utt-varbut ari mums izlase klutu nedaudz labaka
Es runāju tikai un vienīgi par interesi! Un ja tās nav, tad projekta nāve jau ir īstermiņa jautājums! Krievijā basketbols cilvēkiem, neskatoties uz klubu un izlašu panākumiem, ne-in-te-re-sē!

  +1 [+] [-]

, 2010-02-05 23:05, pirms 14 gadiem
zidlers rakstīja: ka tad ta par VEF - jauno talantu kultuvi
riktīgi viņi tur kuļ VV vispār vajadzētu 3 zvaigžņu ordeni par ieguldījumu jauno talantu attīstībā VEF rindās. Bankevics ir lielisks piemērs- dod spēlēt būs rezultāts, iedod labāk Mažeikam (nemāk driblēt pēc Akseļa Vairoga domām) uzkapāt mok zilās troikas uzkrīt. ĀĀĀĀĀ pareizi vēl taču mums ir supertalantīgais Sandis Valters (tur bļe sods bija) cik viņam šogad paliek 31, tur toč būs lietaskoks un tie viņa trīnīši ir vnk fantastika
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2010-02-05 23:18, pirms 14 gadiem
8_kojas_LLU_nevar_nobanot rakstīja: neredzu jeegu, kaapeec taads lončars speelee veel to apaļo riiku, ko sauc par bumbu...
Tāpēc, ka viņam tas labi sanāk ?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2010-02-05 23:29, pirms 14 gadiem
8_kojas_LLU_nevar_nobanot rakstīja: ja? vaitad? ko neteiksi...
Aha bija 15 punkti vidēji spēlē laikam. Tas laikam ir labi, tu kā plaša profila speciālists pasaki man

  +1 [+] [-]

, 2010-02-06 01:54, pirms 14 gadiem
Viņam jau nu neviens neprasīs, vai tā līga pastāvēs, turpināt izvērst, vai slēgt ciet. lai tur vāvuļo cik grib, tāpat lēmumus pieņems lielie dūži!!! Pietam, k-kāds horvāts te krievus mācīs... tā čalis ātri var nepatikšanās iekļūt un no saldās maizes Krievijā tik patriekts!

  +2 [+] [-]

, 2010-02-06 02:07, pirms 14 gadiem
Nu manuprāt skatoties no LV puses, labāk veidot saprātīga budžeta klubus iekš BBL un celt šīs līgas līmeni, nevis mākslīgi būvēt superkomandu, kas varētu VTB pie krieviem spēlēties par naudu.
To ka leišiem gribās uz VTB, jo redz tur salīdzinot ar BBL nav sētas līga, tā ir viena lieta, bet arī LV funkcionāri pūš krievu stabulē šajā sakarā. Vienvārdsakot, imo, labāk zīle rokā, nekā mednis kokā. Ka VTB nesanāk tā pat kā NEBL.

  +3 [+] [-]

, 2010-02-06 07:33, pirms 14 gadiem
Suns aprakts citur. VTB ir izteikta, elementāra naudas mazgātuve kas Krievijā ir ļoti normāla parādība jebkurā dzīves jomā. Atšķirībā no hokeja, kas Eiropā ir pabērna jomā , bet pie krieviem ir ziemas sporta veids nr. 1 basketbols tāds nav. Un lai uztaisītu konkurētspējīgu, profesionālu menedžmenta ziņā basketbola līgu nepietiek izplest pirkstus vēdeklī... Protams pajolam 32kg, kuram jebkurš lieks santīms silda dvēseli tā ir vienīgā iespēja pierādīt savu trenera talantu ārpus Latvijas robežām...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2010-02-06 12:14, pirms 14 gadiem
Kur piedalās V.Valters , tur ir kirdik. Ja Latvija izveido liela budžeta klubu priekš VTB,tas ir nāves spriedums LBL un BBL. Igauņi uz tiem noteikumiem ,ka komanda nedrīkst piedalīties savā čempionātā negrib piekrist arī Lietuvieši šaubās. Un tie ,kas tagad saka ,ka mūsu klubi nav konkurēt spējīgi, tiem jāsaprot ja izveidos vienu stipru komandu pārējās paliks vēl vājākas finansiāli.Bet mūsu stiprākā komanda ,kas spēlēs VTB uz Eiro kausiem netiks [jo tā līga tāpat skaitīsies krievu un mūsējiem par cik nevarēs spēlēt savas valsts čempionātā Eiro kausi nespīd]. Par ko tad mēs jūsmosim par spēlēšanu bijušās Psrs čempionātā...tas nav hokejs , tas ir basketbols, kur Eiro kausi ir daudz prestižāki par spēlēm ar bijušajiem sovjetiem.

     [+] [-]

, 2010-02-06 16:15, pirms 14 gadiem
ļoti interesanti kā līdz Latvijai ir nonācis šis antiVTB PR gājiens pasakot šī viena spēlētāja nostāju. tas tikai nozīmētu,ka ir kāds nopietns pretinieks tam.
Tajā brīdī, kad LV būs spēcīga komanda ar vairākiem no latvju labākajiem ierindā ala Dinamo skepse ātri pāries. LV basim tas noteikti nāktu pa labu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja