Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

“Vikings” atalgo Roudsu ar rekordlīgumu

Juris Miņins
Juris Miņins

“Vikings” atalgo Roudsu ar rekordlīgumu
Havjers Roudss aptur kārtējo pretinieku
Foto:AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Minesotas “Vikings” ir pagarinājuši līgumu ar savu malējo aizsargu Havjeru Roudsu, kas padara spēlētāju par vienu no apmaksātākajiem kornerbekiem visā līgā.

Minesotas komanda, kas vēl pavisam nesen bija pagarinājusi līgumu ar aizsardzības līnijas malējo aizsargu Eversonu Grifenu, vakardien turpināja savas nākotnes komandas pamatu cementēšanu, pagarinot darba attiecības ar malējo aizsargu Havjeru Roudsu, kurš pagājušajā sezonā kļuva par “Pro Bowl” kalibra aizsargu.

Līgums ir paredzēts uz sešām sezonām, kuru laikā spēlētājs varēs nopelnīt 78.126 miljonus ASV dolāru. 41 miljons no šīs summas ir garantētā alga, bet pirmajos trijos jaunā līguma gados, Roudss varēs saņemt 42 miljonus.

Jāpiebilst, ka šis ir lielākais līgums, ko Minesotas “Vikings” ir parakstījusi ar kādu no saviem malējiem aizsargiem, kā arī tas ir trešais lielākais līgums (pēc vidējās algas) starp šobrīd spēlējošajiem kornerbekiem. Vairāk saņem tikai Džošs Normens un Trumeins Džonsons.

Kā arī…

Kolins Kaperniks un Baltimoras “Ravens”, kā tiek ziņots, ir aizvien tuvāk līguma noslēgšanai. Abas puses ir ieinteresētas darījumā, taču, kā runā, bumba ir Baltimoras kluba pusē.

Atgādināsim, ka pašlaik “Ravens” uz sezonas pirmo spēli ir palikusi teju bez saspēles vadītāja, jo Džo Flako ir traumējis muguru, bet viņa dublieris Raiens Malets komandas treniņos nerāda tādu sniegumu, lai vienība varētu uz viņu paļauties, tādēļ Baltimoras komanda meklē sākumsastāva kalibra saspēlnieku.

Tiesa, bez Kapernika, kuram līdzi nāk, kā mēs jau ziņojām, neviennozīmīga reputācija, Baltimoras “Ravens” komandai ir arī otrs variants – Roberts Grifins.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports