Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Stafords kļūst par visu laiku apmaksātāko NFL spēlētāju

Juris Miņins
Juris Miņins

Stafords kļūst par visu laiku apmaksātāko NFL spēlētāju
Mets Stafords
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Detroitas "Lions" ir pagarinājusi līgumu ar vienības pirmo saspēles vadītāju Metu Stafordu, padarot viņu par apmaksātāko futbolistu NFL vēsturē.

Detroitas "Lions" līdz šim īpaši neiespringa par sava saspēles vadītāja nolīgšanu, jo, kā izrādījās, zināja, ka viņu piedāvājums būs tāds no kura būs grūti atteikties. Detroitieši un Stafords šonakt, pēc Latvijas laika, noslēdza jaunu piecu gadu līgumu par kopējo summu 135 miljoni ASV dolāru.

Gan līguma kopējā summa, gan arī vidējā alga šobrīd ir pati lielākā, kāda šobrīd NFL spēlētājiem tiek maksāta. Savukārt pēc vidējās algas viņš ir visu laiku apmaksātākais NFL spēlētājs. Iepriekšējais rekordists šajā ziņā bija Oklendas "Raiders" saspēlnieks Dereks Kars, kurš arī šajā starpsezonā vienojās par piecu gadu līgumu, bet "tikai" par 125 miljoniem ASV dolāru.

Interesanti, ka 92 no šiem 135 miljoniem ASV dolāru ir garantētā summa. Tāpat nevar nepieminēt, ka līdz šim Stafords saņēma 16.5 miljonus ASV dolāru sezonā.

29 gadus vecais saspēles vadītājs, kurš NFL ienāca pēc Džordžijas koledžas absolvēšanas, NFL spēlē kopš 2009. gada un visu šo laiku ir pārstāvējis tieši "Lions" komandu. 2016. gada sezonā viņš ir piedalījies visās 16 regulārās sezonas spēlēs, kuru laikā guva 4327 jardus un atdeva 24 rezultatīvas piespēles.

Pēc šī līguma noslēgšanas, kā prognozē eksperti, slēdzot jaunos līgumus 30 miljonu vidējās algas slieksni sezonā varētu sasniegt līgas vadošo saspēles vadītāju, Ārona Rodžersa un Meta Raiena, vienošanās ar savām komandām.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2017-08-29 14:49, pirms 7 gadiem
katrs savu naudu (nelietderīgi) tērē, kā grib šajā gadījumā Lions. nu nav Stafords šīs naudas vērts

  +1 [+] [-]

, 2017-08-29 15:35, pirms 7 gadiem
Castro rakstīja: katrs savu naudu (nelietderīgi) tērē, kā grib šajā gadījumā Lions. nu nav Stafords šīs naudas vērts
Stafords ir viens no labākajiem līgas QB, kuram pagājušgad bija ļoti neslikta sezona pirms tā pirksta savainojuma. Iespējams, ka MVP sezona. Visas sezonas, kurās vņš ir bijis pirmais numurs, šams guva 4000+ jardus.

Var jau teikt, ka šams nav Mets Raiens vai Ārons Rodžerss, taču šobrīd šāda kalibra QB tā maksā. Nāks iepriekš minētie divi, saņems vairāk. Iespējams, ka arī Vašingtonas Kazinsss tāpa. Pagaidām ir tā kā ir.

     [+] [-]

, 2017-08-29 17:16, pirms 7 gadiem
Stabili ir tās naudas vērts. Iedomājies, cik daudzas komandas viņu ņemtu atplestām rokām, dodot visus 150 miljonus? Savas 15 droši!

Cilvēki neapmierināti, jo viņi kopā ar Kāru ir pirmie, kuri dabūjuši lielos kontraktus. Algas kāpj un kad pienāks laiks, tad Rodžersam, Raienam, Vilsonam, kopā kādiem 10 QB būs krietni lielāks cipars nekā Stafordam.

     [+] [-]

, 2017-08-30 13:20, pirms 7 gadiem
visas labās sezonas viņam bija Megatrons, kura virzienā atlika tikai palaist bumbu. Nenoliedzu, ka viņš ir labs, bet nedomāju, ka komandai, kurai ir tik daudzi robi citās pozīcijās, būtu vērts tādu naudu tērēt viņam. Pat fantasy reitingos ar visu viņa labo statistiku viņš ir ārpus QB desmitnieka

     [+] [-]

, 2017-08-30 17:42, pirms 7 gadiem
Castro rakstīja: visas labās sezonas viņam bija Megatrons, kura virzienā atlika tikai palaist bumbu. Nenoliedzu, ka viņš ir labs, bet nedomāju, ka komandai, kurai ir tik daudzi robi citās pozīcijās, būtu vērts tādu naudu tērēt viņam. Pat fantasy reitingos ar visu viņa labo statistiku viņš ir ārpus QB desmitnieka
Pagājušajā sezonā viņam Džonsona jau nebija, bet, ja neskaita sezonas beigas, viņš bija pat MVP kandidāts.

     [+] [-]

, 2017-08-31 09:19, pirms 7 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Pagājušajā sezonā viņam Džonsona jau nebija, bet, ja neskaita sezonas beigas, viņš bija pat MVP kandidāts.
zinu, zinu, ka nebija Dzonsona, bet nebija arī running game, līdz ar to, nekas cits neatlika kā mest bet mēģināšu precizēt - nesaku, ka viņš nav starp labākajiem QB līgā, vai, ka viņam nevajadzētu maksāt daudz. Taču viņš noteikti nav labākais un noteikti ne tāds komandas vilcējs kā Rodgers vai Breidijs. Labāks viņš diezvai kļūs. Un, kā jau teicu,
manuprāt, Detroitai ir daudz lāpāmu caurumu, tos dažus pārmaksātos miljonus varētu vērtīgāk ieguldīt