Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL šodien: Velss varētu spēlēt jau šonakt

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL šodien: Velss varētu spēlēt jau šonakt
Kriss "Bīnijs" Velss
Foto: AP

Šī gada Nacionālās futbola līgas (NFL) drafta 31. numurs, jeb Arizonas "Cardinals" pirmā izvēle, pussargs Kriss "Bīnijs" Velss varētu debitēt savas jaunās komandas sastāvā jau šīs nakts spēlē pret Grīnbejas "Packers" vienību.

Bīnijs varētu debitēt jau šonakt
Arizonas "Cardinals" potenciālais pirmais numurs pussargu pozīcijā, Kriss Velss, kurš ir izlaidis lielāko daļu komandas treniņu un arī abas iepriekšējās pirmssezonas spēles (pret Pitsburgas"Steelers" un Sandijego "Chargers"), debitēt savas jaunās komandas sastāvā varētu jau šonakt, kad arizonieši tiksies ar Grīnbejas "Packers" komandu. Atgādināsim, ka iemesli treniņu un spēļu izlaišanai Velsam bija dažādi – no sākuma futbolistam bija jānokārto akadēmiskie parādi Ohaio Valsts univeristētē, bet vēlāk, "Cardinals" treniņnometnē, viņš guva vairākus savainojumus pēc kārtas.

"Buccaneers" ar izvēli nesteidzas
Kā ziņo Tampabejas futbola komandas pazinēji, tad "Buccaneers" vadība nesteidzas ar pirmā saspēles vadītāja nosaukšanu. Jau ziņojām, ka par pamatsastāva "kvoterbeka" vietu cīnās divi futbolisti – Bairons Leftvičs un Lūks Makovns. Jāpiebilst, ka, vismaz pagaidām, izskatās, ka tampabejiešu trenerus nav pārliecinājis arī aizvadītās nakts Leftviča pārākums pār Makovnu.

Ovenss pirmssezonā nespēlēs, gatavojas regulārajam čempionātam
Ir kļuvis zināms, ka Bufalo "Bills" malējais uzbrucējs Terels Ovenss, lai arī aizvada individuālus treniņus un atsevišķi izmēģina dažādas sadarbības ar komandas saspēles vadītāju Trentu Edvardsu, pirmssezonas spēlēs nepiedalīsies, jo nevēlas atkārtoti savainoties un arī komandas vadība atzīmēja, ka pašlaik galvenais uzdevums ir saglabāt Ovensa veselību ilgtermiņā. Taču, paredzams, ka uz regulārās sezonas pirmo spēli T.O. būs gatavs.

"Ravens" komanda nosūta ziņu "Steelers"
Vairāki Baltimoras "Ravens" spēlētāji pēdējās pāris dienās ir redzēti valkājam T-kreklus ar visai "nedraudzīgiem" ziņojumiem, kas veltīti Pitsburgas "Steelers" komandai. Terels Sagss ir redzēts ar kreklu uz kura rakstīts "You Bet Your Sweet Ass I Hate the Steelers", bet Franks Vokers ir iegādājies 20 kreklus uz kuriem rakstīts "Hey Pittsburg", bet fonā ir attēlots kovārnis (Baltimoras komandas simbols), kurš rāda vidējo pirkstu.

Viljamsam vēl viens savainojums
Dalasas "Cowboys" malējais uzbrucējs Rojs Viljamss atkal ir iedzīvojies savainojumā, šoreiz traumējot plecu. Kā parādīja rentgenuzņēmums, tad kauli nav lauzti, taču kad komandas pirmais numurs savā pozīcijā varēs atgriezties pašlaik neviens nevar pateikt. Atgādināsim, ka pirmajā pirmssezonas spēlē Viljamss savainoja plauksatas locītavu.

Izmantotie resursi:
gridironfans.com
insider.espn.go.com
espn.go.com

  -1 [+] [-]

, 2009-08-28 19:04, pirms 15 gadiem
Leftivičam bija daži labi metieni un daži pavisam slikti metieni. Redzēju tikai pirmo Makauna uzbrukumu, bet tajā viņš izskatījas ļoti labi. Beigās stati labāki tomēr bija Leftvičam. Paredzu, ka Leftvičš tomēr vinnēs, lai gan es izvēlētos Makaunu.

Ravens ar Steelers veido labu sāncensību, šādi izgājieni tikai pielej eļļu ugunij. Nabaga Steelers tagad ir vairāku spēcīgāko AFC komandu mērķis.