Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL šodien: Kesels "ārā" uz mēnesi

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL šodien: Kesels "ārā" uz mēnesi
Mets Kesels
Foto: AP

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Kanzassitijas "Chiefs" saspēles vadītājs Mets Kesels, ceļgala savainojuma dēļ, varētu izlaist divas līdz četras nedēļas.

Kesels nespēlēs vismaz divas nedēļas
Mets Kesels, kurš Kanzassitijas "Chiefs" komandai pievienojās vien šajā starpsezonā, noslēdzot ilgtermiņa vairākmiljonu līgumu, taču izskatās, ka viņa debija oficiālajās spēlēs varētu tikt atlikta. Kā ziņo Ziemeļamerikas prese, tad kvoterbeks, ceļgala saišu savainojuma dēļ, nevarēs piedalīties vismaz divas nedēļas, kas nozīmē, ka uz sezonas atklāšanas spēli "Chiefs" būs jāmeklē viņa aizstājējs, taču tāpat tiek ziņots, ka Kesels varētu izlaist vēl vairāk – līdz pat mēnesim.
Pēc šāda notikumu pavērsiena ir norimušās baumas arī par Tailer Thigpena maiņu, jo, izskatās, ka tieši viņam būs jāaizstāj Kesels.

"Broncos" meklēs malējos uzbrucējus?
Jau zināms, ka pašlaik Denveras komandai, diskvalifikācijas dēļ, nevarēja palīdzēt vienības labākais malējais uzbrucējs Brendons Maršals, bet vakardienas spēlē pret Čikāgas "Bears" savainojumu ir guvis arī Džabars Gafnijs. Līdz ar to, paredzams, ka "Broncos" atlikušajā laikā pirms galīgā sastāva nosaukšans mēģinās papildināties ar kādu malējo uzbrucēju.
Zīmīgi, ka tieši pašlaik ir sākušās runas, ka no Sietlas "Seahawks" varētu aiziet Dejons Brančs. Lai arī pašlaik denverieši nav Branča nākamās komandas kandidātos (bet tie ir – "Jets", "Ravens", "Giants"), taču situācija, kas ir radusies varētu likt mainīt šo situāciju.

Brusči beigs karjeru
Jaunanglijas "Patriots" centra aizsargs Tedijs Brusči šodien paziņos par savas karjeras beigām, ziņo vairāki Ziemeļamerikas futbola mediji. Jāpiebilst, ka Brusči savas karjeras laikā ir nospēlējis 13 sezonas NFL, kļuvis par trīskārtēju "Super Bowl" ieguvēju (visas trīs reizes "Patriots" vienībā), laukumā izgājis 189 regulārās sezonas spēlēs un veicis 631 spēka paņēmienu.

Sanderss nepiedalīsies spēlēs līdz oktobrim
Indianapolisas "Colts" pēdējais aizsargs Bobs Sanderss, iespējams, varēs atgriezties spēlēs ne ātrāk kā oktobrī, ziņo Indianapolisas žurnālisti, atsaucoties uz komandas ārstu teikto. Pēc pašreizējām prognozēm, Sandersam būs jāizlaiž piecas pirmās regulārās sezonas spēles un atgriezties viņš varēs tikai oktobra beigās. Pašlaik, Sandersa savainojuma ārstēšanas laikā, "Colts" sākumsastāva pēdējā aizsarga vietu ieņems malējais aizsargs Melvins Bulits.

Travariss Džeksons Minesotā līdz sestdienai?
Kā tiek mēļots NFL aizkulisēs, tad Minesotas "Vikings" savu līdz šim pirmo saspēles vadītāju (šo pozīciju viņš zaudēja Bretam Fāvram) Travarisu Džeksonu aizmainīs jau tuvākajā laikā, iespējams, jau līdz šīs nedēļas beigām. Tāpat tiek runāts, ka apmaiņa pret viņu minesotieši prasīs vien nākamā gada drafta izvēles tiesības kādā no "vēlajām" kārtām.

Izmantotie resursi:
gridironfans.com
espn.go.com
insider.espn.go.com

     [+] [-]

, 2009-08-31 18:44, pirms 15 gadiem
Ja Minesota aizmaina nr.1 kas tad būs vietā?

     [+] [-]

, 2009-08-31 18:46, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Ja Minesota aizmaina nr.1 kas tad būs vietā?
Līdz šim pirmo, tagad jau ir Fāvrs.

     [+] [-]

, 2009-08-31 18:49, pirms 15 gadiem
Juris Miņins rakstīja: Līdz šim pirmo, tagad jau ir Fāvrs.
Neesmu izsekojis,tad līgums jau parakstīts?

     [+] [-]

, 2009-08-31 18:54, pirms 15 gadiem
Vynilz rakstīja: Neesmu izsekojis,tad līgums jau parakstīts?
Jau 18.08.2009

     [+] [-]

, 2009-08-31 20:11, pirms 15 gadiem
Cerams, ka Denvera nesavāks, čalis būtu upgreid viņiem.

     [+] [-]

, 2009-08-31 20:16, pirms 15 gadiem
chiefs nejiet ,Broncos var iet kur grib,nekas vinjiem nespiid.

Kamēr ar Oklendiešiem izrēķināsimies jau pirmajā nedēļā,cik tur gadus Chargers jau nav zaudējuši tiem Raideriem,diezgan daudz,tik neatceros cik.

LETS GO CHARGERS!

pret Falcons gan tizli uzvaru izlaida,cerams ka tik muļķīgas kļūdas neatkārtosies!

     [+] [-]

, 2009-09-08 09:10, pirms 15 gadiem
ES SAKU KA CHARGERS SUUKAA DIRSU PEDIN, Es milu Lasmu stikinu!