Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Maršals diskvalificēts līdz sezonas sākumam

Juris Miņins
Juris Miņins

Maršals diskvalificēts līdz sezonas sākumam
Brendons Maršals
Foto: Getty Images

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Denveras "Broncos" līdz sezonas sākumam ir diskvalificējusi savu labāko malējo uzbrucēju Brendanu Maršalu, jo viņš ir pārkāpis komandas subordinācijas noteikumus.

Kā ziņo ESPN, tad Maršals uz atlikušajām divām pārbaudes spēlēm ir diskvalificēts dēļ savas nekorektās uzvedības treniņnometnes laikā. Par šādu lēmumu spēlētājam paziņoja komandas treneris Džošs Makdanielss, šorīt pasaucot spēlētāju pie sevis uz kabinetu. Savukārt komanda par šādu lēmumu tika informēta pēc ikdienas treniņa.

Jāpiebilst, ka šī diskvalifikācija ir tikai kā turpinājums spēlētāja un komandas vadības nesaskaņām, kas ilgst visu starpsezonu. Atgādināsim, ka šajā laikā Maršals, līdzīgi kā nu jau bijušais komandasbiedrs Džejs Katlers, bija pieprasījis, lai viņu aizmaina uz citu komandu un jau paspējis nākt klajā ar paziņojumu, kas adresēts komandas faniem, kurā tika pavēstīts, ka savu pēdējo spēli "Broncos" sastāvā viņš jau ir nospēlējis. Atbildot uz šādiem gājieniem komandas treneri malējo uzbrucēju ne tikai izslēdza no pirmās komandas treniņiem un lika trenēties ar tālākajiem rezervistiem, bet pat lika spēlētājam treniņos atveidot pretinieku komandas malējos uzbrucējus.

Šajā laikā par spēlētāju interesi ir izrādījušas vairākas komandas, tai skaitā arī Džeja Katlera jaunā darbavieta, Čikāgas "Bears" , abas Ņujorkas komandas – "Giants" un "Jets" kā arī Tampabejas "Buccaneers", taču uz šo brīdi nopietnu interesi izrāda vien Ņujorkas "Jets" vienība, kura nu jau apmēram mēnesi meklē nopietnu pastiprinājumu uzbrukuma malās.

Atgādināsim, ka aizvadītajā sezonā Brendona Maršala kontā bija 16 spēles, kurās viņš veica 1265 jardus, vidēji mēģinājumā veicot 12.2 jardus, bet sešos uzbrukumos Maršals bija rezultatīvs. Spēlējot "pa zemi", Maršala kontā bija divas izspēles, taču neveiksmīgas - tajās tika zaudēti 4 jardi.

Izmantotie resursi:
espn.go.com

  -2 [+] [-]

, 2009-08-28 18:58, pirms 15 gadiem
Bēdz, Māršal, bēdz no tās pekles!