Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Vikam atļauj atgriezties NFL

Vikam atļauj atgriezties NFL
Maikls Viks ar advokātu
Foto: AP

Nacionālās Futbola līgas (NFL) komisārs Rodžers Gudels vēstulē bijušajai līgas zvaigznei Maiklam Vikam, kurš tika diskvalificēts no NFL pēc atzīšanās nelegālu suņu cīņu organizēšanā un par to izcieta divu gadu cietumsodu, atcēlis šo diskvalifikāciju un atļāvis spēlētājam atgriezties NFL.

Līgas komisāra nosacījumi ir šādi - ja kāda no līgas komandām izrādīs interesi un noslēgs līgumu ar Viku, futbolists drīkstēs piedalīties pirmssezonas treniņnometnēs un divās noslēdzošajās pārbaudes spēlēs. Sākoties NFL sezonai, Viks drīkstēs piedalīties visās komandas aktivitātēs un treniņos, taču ne doties laukumā oficiālās spēlēs. Iespējams, šāda atļauja tiks dota līdz sestajai spēļu kārtai oktobra vidū.

"Jūs apgalvojat, ka vēlaties mainīt savu dzīvesveidu un kļūt citiem par pozitīvu piemēru. Esmu gatavs dot jums šo iespēju. Tas, kā jūs to izmantosiet, atkarīgs vienīgi no jums paša. Mudinu jūs izmantot visu sniegto palīdzību un nopietni censties atjaunot savu dzīvi un karjeru, kāda tā bija. Ja tā rīkosieties, NFL jūs atbalstīs," teikts Gudela vēstulē Vikam.

Viks ar sava aģenta starpniecību izplatīja šādu atbildi: "Es vēlos no sirds pateikties un novērtēju komisāra Gudela atļauju man atgriezties Nacionālajā futbola līgā. Saprotu, ka spēlēšana NFL ir privilēģija, nevis tiesības, tādēļ pateicos par šo iespēju. Iepriekšējie divi gadi man deva laiku visu apsvērt, nobriest kā personībai un saprast pieļautās kļūdas."

Kādreizējais NFL vislabāk apmaksātais futbolists 2007. gadā pēc atzīšanās noziegumu izdarīšanā saņēma beztermiņa diskvalifikāciju no NFL, taču, atrazdamies cietumā, esot uzturējis sevi formā un ir gatavs atgriezties līgā. Daļa komandu ir atklāti noliegušas iespēju, ka skandalozais spēlētājs varētu tās pārstāvēt, bet NFL aprindās baumo, ka esot vairākas ieinteresētas vienības, un starp tām tiek minētas Sinsinati "Bengals", Džeksonvilas "Jaguars" un Oklendas "Raiders" komandas.

Izmantotie resursi:
nfl.com

     [+] [-]

, 2009-07-28 11:48, pirms 15 gadiem
mjāā - bet uz KĀDIEM nosacījumiem viņš paņemts atpakaļ!!!! ņemot vērā, ka viņam plānots NFL pavadīt apm. vēl 10-15 sezonas, tad nezinu, vai čalis spēs noturēties. karoče - ierobežojumi pat privātās dzīves ietvaros ir diezgan apgrūtinoši (tas pat maigi teikts), bet ja jau Dungy ir gatavs būt par Vick mentoru, tad cerams, ka viss notikušais ar un ap Vick būs tikai ļauns murgs nevis jau diagnoze.

  -3 [+] [-]

, 2009-07-28 14:03, pirms 15 gadiem
droši vien pats ar kādu dobermani kāvās.

     [+] [-]

, 2009-07-28 14:52, pirms 15 gadiem
Lai gan manu cieņu Viks ir pilnībā zaudējis, ir labi, ka viņš atkal varēs spēlēt. Redzēs, kura komanda paņems. It kā wildcat formācijā būtu efektīvs, līdz ar to Dolphins varētu būt reāls galamērķis.

     [+] [-]

, 2009-07-28 15:14, pirms 15 gadiem
Cirks kautkāds tas NFL ir šajā ziņā, katru dienu publicē jaunumus Viks to, Viks šito. Kāds sakars viņa sodāmībai ar iespēju spēlēt? Ir izlaists no čoka ārā, kāpēc nevar spēlēt? Bet nē publicitates vārdā NFL uztaisa vēl veselu teātri, Viks atvainojas publiski jau kuro reizi (lai gan zirgam skaidrs, ka viņam pie d tas viss ir, vienkārši nauda jāpelna), komentētaji gudrām sejām spriež, ir šis labojies vai nav, bet nu ja jau pats Tonijs Dandžijs par šo iestājies, tad jau būšot labi, bla bla bla.

Un vēl ir skaidrs, ka ir kāda komanda, kura to Viku ņems un es esmu pārliecināts, ka viņš spēlēs šogad, citadi viss šita izrāde nebūtu taisīta.

Tas pats ar to Favri nelaimīgo, katru dienu publicē ziņas un notiek diskusijas par to spēlēs šis vai nespēlēs, lai gan sen jau visi iesaistītie to zin.

Pēc bezsaturīgu publikāciju apjoma NFL ir pirmajā vietā pasaulē apsteidzot F1. Var jau saprast, abi sporta veidi ir ļoti sarežgīti pēc savas butības un tematiski atbilstoši raksti nebūs interesanti vidējam lasītājam, līdz ar to sports ir pārvērties par šovbiznesu.

     [+] [-]

, 2009-07-28 15:27, pirms 15 gadiem
Mixes rakstīja: It kā wildcat formācijā būtu efektīvs, līdz ar to Dolphins varētu būt reāls galamērķis.
Tagad jau to iemēģina praktiski visi... Personiski man nebūtu nekādu iebildumu, ja Viks nonāktu pie maniem "Bengals"

Bet par to ažiotāžu - nekā cita jau žurnālistiem nav, par ko starpsezonā rakstīt.

     [+] [-]

, 2009-07-28 15:39, pirms 15 gadiem
Komandas pagaidām piesardzīgi atbild par to, vai wildcat tiks izmantots, sakot, ka NFL ir ''copycat'' līga. Bet līdz ar to Vika iespējas kļūst plašākas. Kā rezervists viņš tiešām būtu ļoti labs, piemēram, ''QB sneak'' izspēlēs, arī tajā pašā ''wildcat''.

Un tā jau ir jā, kkas starpsezonā jārunā un jādrukā ir. Repertuārs nav liels - topi, treniņnometnes, drafts, ''rūkiji'', dažas maiņas, komandu apskati - viss jau ir apžļembāts vairākkārt. Galvenais, ka nekas no gaisa netiek grābts.

     [+] [-]

, 2009-07-28 16:26, pirms 15 gadiem
Varam tikai minēt, cik lielā mērā šo lēmumu ietekmēja iespēja, ka Viku un tam sekojošo publicitāti katrā laikā ar atplestām rokām sagaidītu UFL...

     [+] [-]

, 2009-07-29 00:43, pirms 15 gadiem
Favre paliek pensijā