Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Nedēļas pēdējā spēlē "Buccaneers" pārspēj "Bengals"

Juris Miņins
Juris Miņins

Nedēļas pēdējā spēlē "Buccaneers" pārspēj "Bengals"
Džeimiss Vinstons
Foto: AFP/Scanpix

Aizvadītajā naktī ar spēli starp Tampabejas "Buccaneers" un Sinsinati "Bengals" tika noslēgta Nacionālās futbola līgas (NFL) otrā pārbaudes spēļu nedēļa. Pēdējā cīņā uzvaru svinēja Tampabeja ar 25:11.

Šajā starpsezonā Tampabejas komandai ir pievērsta īpaša uzmanība, taču nevis tādēļ, ka viņi būtu galvenie pretendenti uz čempionu titulu, bet gan tāpēc, ka tieši šīs komandas sastāvā savus pirmos soļus profesionālajā futbolā sper bijušais NCAA izcilnieks un šī gada drafta pirmais numurs Džemiss Vinstons.
Pirmā spēle FSU futbola sistēmas absolventam noteikti nebija ierakstāma aktīvā, tāpēc no cīņas pret Sinsinati vienību tika gaidīts vairāk.

Vinstons to saprata un arī pārdomāja pirmās nedēļas neveiksmes, lai šoreiz iznāktu uz laukuma jau jaunā kvalitātē. Astoņas precīzas piespēles (no 13), 90 jardi un viens piezemējums, pašam ienesot bumbu ieskaites zonā – ar šādu bilanci jaunais talants noslēdza savu dalību mačā.

Jāsaka, ka arī bez savas jaunās superzvaigznes "Buccaneers" spēja lieliski tikt galā ar "Bengals", jo kā aizsardzībā, tā otrais uzbrukuma sastāvs bija pārāks par Endija Daltona vadīto vienību. No sākuma piezemējumā tika pārvērsta viena pārtvertā Daltona piespēle, tad savu vārdu teica Maiks Glenons, kurš ar piespēli atrada Raselu Šepardu, bet punktu floridiešu izrāvienam pielika Patriks Marejs, realizējot 53 jardus tālu tiešo brīvsitienu.

Šajā brīdī rezultāts uz tablo vēstīja 23:0 un tikai tad "Bengals" prata gūt savus pirmos punktus, kad trīs punktu sitiens padevās Tomam Obarskim. Tiesa, tas bija vājš mierinājums, jo līdz pat spēles pēdējām minūtēm nekas diži nemainījās un Džeimsa Vaildera juniora (kurš, starp citu, bija Vinstona komandas biedrs Floridas Štata universitātē) gūtie astoņi punkti vienā uzbrukumā drīzāk bija plusiņš pašam debitantam, nekā būtisks uzlabojums Sinsinati komandai.

Jāpiemin, ka "Bengals" nomināli pirmais saspēles vadītājs Endijs Daltons realizēja vien sešas no 13 piespēlēm, guva 46 jardus, trīs reizes tika apturēts pirms piespēles izdarīšanas, bet divi viņa raidījumi tika pārtverti.

NFL pirmssezona, otrā nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
BillsBrowns11:10
LionsRedskins17:21
SeahawksChiefs13:14
FalconsJets22:30
ChargersCardinals22:19
DolphinsPanthers30:31
RavensEagles17:40
BearsColts23:11
JaguarsGiants12:22
PatriotsSaints26:24
RaidersVikings12:20
BroncosTexans14:10
PackersSteelers19:24
RamsTitans14:27
Cowboys49ers6:23
BengalsBuccaneers11:25

Izmantotie resursi:
NFL.com - Official Site of the National...