Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Chiefs" negaidīti aizmaina Mahoumsa labāko uzbrukuma ieroci Hilu

Emils Ozerinskis

"Chiefs" negaidīti aizmaina Mahoumsa labāko uzbrukuma ieroci Hilu
Tairīks Hils. Foto: AP/Scanpix

Turpinoties Nacionālās futbola līgas (NFL) trakajai starpsezonai, Kanzassitijas "Chiefs" negaidīti aizmainījusi izcilo malējo uzbrucēju Tairīku Hilu, kurš turpmāk pārstāvēs Maiami "Dolphins" krāsas.

Kā zibens no skaidrām debesīm nāca ziņa, ka Kanzassitijas "Chiefs" aizmainījusi savu labāko bumbu ķērāju Tairīku Hilu uz Maiami "Dolphins". "Chiefs" un Hils nespēja rast kompromisu sarunās par līguma pagarināšanu, kā rezultātā Kanzassitija deva atļauju malējā uzbrucēja aģentam meklēt maiņas darījuma partneri. Hils, kurš pēdējās četrās no savām piecām sezonām sakrājis krietni virs tūkstots jardiem, no Maiami saņems jaunu līgumu 120 miljonu vērtībā uz četriem gadiem.

Maiņas darījumā "Chiefs" tikusi pie piecām drafta izvēlēm - šī gada pirmās kārtas (#29), šī gada otrās kārtas (#50), šī un nākamā gada ceturtās kārtas izvēlēm, kā arī sestās drafta kārtas izvēles. Nu Kanzassitijai būs jāmeklē aizstājējs, kam Patriks Mahoumss varētu dalīt tālās piespēles, jo tieši Hils pēdējos piecu sezonu laikā pārliecinoši notvēris visvairāk tālās piespēles visā NFL turnīrā.

Maiami "Dolphins" ne tikai vērienīgi pastiprinājusi savu uzbrukuma ieroču jaudu, bet vakar komanda parakstīja arī daudzviet par labāko brīvo aģentu šajā starpsezonā uzskatīto uzbrukuma līnijas spēlētāju Teronu Ārmstedu. Līdz šim visu karjeru Ņūorleānas "Saints" rindās pavadījušais Ārmsteds spēlē svarīgajā kreisā bloķētāja pozīcijā. 30 gadus vecais spēlētājs ticis pie 75 miljonu līguma piecos gados.

Turpinoties saspēles vadītāju karuselim, pie Dešona Vatsona netikusī Atlantas "Falcons" aizmainījusi pieredzes bagāto saspēlēs vadītāju Metu Raienu uz Indianapolisas "Colts". Pret 36 gadus veco kvoterbeku, kurš 2016. gadā saņēma līgas MVP atzinību, Indianapolisa aizmainījusi drafta trešās kārtas izvēli. Tikmēr par "Falcons" jauno saspēles vadītāju kļuvis Markuss Mariota, kurš iepriekšējās divās sezonās bija rezervists Lasvegasas "Raiders" rindās. Savukārt Vatsona sacīkstē zaudējusī Ņūorleānas "Saints" vienojusies par sadarbības turpināšanu ar Džeimisu Vinstonu, kurš divos gados nopelnīs 28 miljonus.

Tampabejas "Buccaneers" rindās atgriezties nolemjot Tomam Breidijam, arī citi komandas līdzšinējie spēlētāji nolēmuši palikt vienības sastāvā, lai cīnītos par Super Bowl čempiontitula atgūšanu. Pirātu rindās turpinās spēlēt pussargs Lenards Fornets, kurš vienojies par trīs gadu līgumu 21 miljona vērtībā.

Iepriekš tika vēstīts, ka bijušais Grīnbejas "Packers" centa aizsargs Za'Dariuss Smits bija vienojies par spēlēšanu Baltimoras "Ravens" rindās, tomēr futbolists pārdomāja. Nu kļuvis zināms, ka Smits spēlēs tiešajā "Packers" konkurentē Minesotas "Vikings", kas centīsies sieragalvas gāzt no ērti iesildītā divīzijas troņa. Minesotā centra aizsargs pelnīs 42 miljonus trīs sezonu laikā.

Jaunanglijas "Patriots" rindās atgriezies 2015. gada Super Bowl varonis Malkoms Batlers, kurš pērn bija pievienojies Arizonas "Cardinals", bet pirms sezonas nolēma likt punktu karjerai. Pēc gada pārtraukuma nu malējais aizsargs 32 gadu vecumā nobriedis atgriezties NFL laukumos.

     [+] [-]

, 2022-03-23 20:22, pirms 2 gadiem
Reāls RIP priekš Chiefs.
Tādu čali nav iespējams aizvietot.Super Bowl tuvumā viņi noteikti kādu laiku netiks.JuJu jau tiešām neaizlāpīs tādu caurumu uzbrukumā.Ātrums nevienam ar tāds nav visā līgā kāds ir Čītam.

     [+] [-]

, 2022-03-23 20:45, pirms 2 gadiem
BostonGreen#7 rakstīja: Reāls RIP priekš Chiefs.
Tādu čali nav iespējams aizvietot.Super Bowl tuvumā viņi noteikti kādu laiku netiks.JuJu jau tiešām neaizlāpīs tādu caurumu uzbrukumā.Ātrums nevienam ar tāds nav visā līgā kāds ir Čītam.
Nav jāmeklē aizvietotāji, ir jāmeklē spēlētāji, kas jaunajā sezonā taisīs jaunu uzbrukumu. Ar draftpikiem, ja KC ir kaut kāds funktieris apakšā, to visu īzī var nosegt.