Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL čempionvienības īpašnieks iekuļas prostitūcijas skandālā

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL čempionvienības īpašnieks iekuļas prostitūcijas skandālā
Roberts Krafts
Foto: Reuters/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Jaunanglijas "Patriots" īpašnieks Roberts Krafts ir iekūlies nepatikšanās, jo viņš, kopā ar vēl vairāk kā divdesmit cilvēkiem, tiek apsūdzēs prostitūcijas atbalstīšanā.

2018. gada Nacionālās futbola līgas čempionvienības Jaunanglijas "Patriots" īpašnieks Roberts Krafts ir iekūlies diezgan nepatīkamā situācijā, proti, ASV Floridas štata policija, veicot operatīvās darbības, ir atklājusi bordeli, kas bija nomaskēts kā masāžas salons un laikā, kad tika vākti lietiskie pierādījumi, 77 gadus vecais Krafts divreiz ir pieķerts maksājot par seksu.

Kopumā tā bija tikai viena no daudzām epizodēm daudz lielākā cilvēktirdzniecības lietā, ko Floridas policija izmeklēja aptuveni sešus mēnešus. Pašlaik atbildīgās amatpersonas nav sniegušas sīkākus komentārus, norādot, ka tas tiks izdarīts vien nākošnedēļ. Tāpat ir zināms, ka jau ir izsniegti vairāki simti aizturēšanas orderu, kas arī tiks izmantoti.

Jāsaka, ka sods, ko Roberts Krafts var saņemt gan nav liels – Floridas štata likumi paredz, ka maksimālais cietumsods par šādām darbībām var būt līdz vienam gadam, kā arī 1000 eiro liels naudas sods. Tiesa, kā jau ir paspējuši komentēt ASV tiesību eksperti, "Patriots" īpašnieks, visdrīzāk, tiks sveikā ar sabiedriskajiem darbiem.

Roberts Krafts sporta pasaulē ienāca 1994. gadā, kad iegādājās Jaunanglijas "Patriots" komandu. Tiesa, tāpat viņa īpašumā ir "Gillette Stadium" arēna un MLS komanda Jaunanglijas "Revolution".

Jāpiebilst, ka Roberta Krafta sieva, Maira Haieta Krafta, nomira 2011. gadā, bet kopš 2012. gada biznesmenis tiekas ar 39 gadus veco aktrisi Rikiju Noelu Landeri.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2019-02-23 12:59, pirms 5 gadiem
Tā i nesapratu kāda viņa vaina. Ir aizliegts iet uz bordeli?

     [+] [-]

, 2019-02-23 14:06, pirms 5 gadiem
Sviests!

     [+] [-]

, 2019-02-23 14:38, pirms 5 gadiem
Nekas nebūs, cik saprotu, viņš vienkārši gaja pie pērkamajām, nebis pats uzturēja bordeli.

     [+] [-]

, 2019-02-23 15:08, pirms 5 gadiem
sveiks rakstīja: Tā i nesapratu kāda viņa vaina. Ir aizliegts iet uz bordeli?
Viņš tur ir minēts tikai tādēļ, ka ir tik atpazīstama personība ASV atmosfērā, itkā jau ir smieklīgi dēļ apmeklējuma viņu tur minēt, bet varbūt ir iesaistīts arī vairāk, jo fakti tik nāk ārā. Cik sapratu, viņš nav tas lielākais vārds, kas ir iesaistīts šinī atgadījumā.