Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Vairākkārt diskvalificētais Gordons saņem atļauju atgriezties NFL

Juris Miņins
Juris Miņins

Vairākkārt diskvalificētais Gordons saņem atļauju atgriezties NFL
Džošs Gordons
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālā futbola līga (NFL) vakardien ir devusi atļauju malējam uzbrucējam Džošam Gordonam, kurš vairāk ir zināms ar savām problēmām ārpus laukuma, atgriezties līgā un pievienoties Jaunanglijas "Patriots" vienībai.

Džošs Gordons NFL līdzjutējiem ir labi zināms spēlētājs. Tiesa, viņa sasniegumi uz laukuma, bet tādu nav bijis maz (2013. gada sezonas labākais jardu guvējs pēc piespēlēm, "All-Pro" simboliskās izlases dalībnieks, pirmais malējais uzbrucējs NFL vēsturē, kam divos mačos pēc kārtas ir izdevies gūt 200 jardus, u.c.), ir palikuši otrajā plānā, jo primāri futbolists ir zināms pēc savām problēmām ar apreibinošām vielām.

Pēc veiksmīgās sezonas viņš biežāk bija kriminālo ziņu slejās – narkotiku lietošana un braukšana reibumā bija tie iemesli kāpēc Gordons saņēma vienu diskvalifikāciju pēc otras, to vidū arī ilgtermiņa aizliegumi spēlēt no NFL puses. Beigu beigās, laika periodā no 2014. līdz 2017. gadam viņš aizvadīja tikai desmit mačus, divas sezonas izlaižot pilnībā. Interesanti, ka, neskatoties uz tādām problēmām, Klīvlendas "Browns" vienība, kurā Gordons spēlēja, neatlaida savu futbolistu.

Tiesa, 2018. gada sezonas ievadā klīvlendiešiem bija gana un Gordons tika nosūtīts uz NFL "labošanās koloniju", jeb Jaunanglijas "Patriots", kas ir labi zināma kā vieta, kur spēētāji ar ļoti apšaubāmu reputāciju un lielām problēmām personiskajā dzīvē labojas un rāda savu labāko spēli. Malējais uzbrucējs Bila Beličeka vadībā aizvadīja 11 mačus līdz paziņoja, ka "personisku iemeslu dēļ pamet komandu, jo vēlas koncentrēties uz garīgās veselības uzlabošanu". Lieki piebilst, ka drīz vien pēc tam sekoja ziņa, ka Gordons ir izgāzies nu jau kārtējā aizliegto vielu testā un par to saņem beztermiņa diskvalifikāciju.

Lai arī Grodona stāsts ir visnotaļ bēdīgs, vēl pavasarī gan Jaunanglijas komanda, gan NFL vadība izteicās, ka viņi vēlas redzēt neapšaubāmi talantīgo futbolistu atpakaļ laukumā, bet vakardien NFL komisārs Rodžers Gūdels arī ir ļāvis Gordonam atgriezties līgā, turklāt, spēlēt jau no pirmās regulārās sezonas nedēļas. Tiesa, lai futbolists patiešām arī spēlētu un spētu aizvadīt visu sezonu, viņam ir izvirzītas vairākas prasības.

Jāiebilst, ka līdz šim Džošs Gordons, kurš kādā no intervijām atklāja, ka ar apreibinošām un narkotiskajām vielām sācis iepazīties vēl pamatskolā, bet vidusskolas laikā pats tirgoja marihuānu, NFL ir aizvadījis 52 mačus, taču diskvalifikāciju dēļ bija spiests izlaist 60 spēles.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/

     [+] [-]

, 2019-08-21 13:15, pirms 5 gadiem
Nu ja viņam izdotos noturēties, tad NE uzbrukums varētu būt grūti apstādināms - Flash, Edelmans, Harijs būtu grūti nosedzami + viena no labākajām un daudzpusīgākajām RB grupām.

NE gan varētu būt arī grūti izvēlēties, ko no WR vēl ņemt sastāvā. Dorsets nav spoža, toties pārbaudīta vērtība. Demariuss, lai arī vecs un pēc ahileja traumas, toties joprojām liels un talantīgs. Treniņnometnes sensācija Meijers arī varētu būt noderīgs. Vēl arī Barioss, Meredits. Ņemot vērā, ka gan jau ņems tikai piecus WR, tad no šiem vieta tikai diviem. Patlaban minu, ka vieta atradīsies Meijeram un Dorsetam, savukārt Tomasu varētu uzlikt uz IR ar atgriešanās iespēju