Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL aizsargs Kušings atkārtoti iekrīt dopinga testos

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL aizsargs Kušings atkārtoti iekrīt dopinga testos
Braiens Kušings
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komandas Hjūstonas "Texans" spēlētājs Braiens Kušings jau otro reizi savas profesionālās karjeras laikā ir pieķerts dopinga lietošanā, par ko arī saņēmis desmit maču diskvalifikāciju.

Pavisam nelāgi jaunā sezona ir iesākusies Hjūstonas "Texans" aizsargam Brienam Kušingam. Vispirms viņš sezonas pirmajā mačā guva smadzeņu satricinājumu, bet pēc tam uzzināja, ka viņa pārstāvētā vienība ar 7:29 piekāpās Džeksonvilas "Jaguars".

Ar to gan otrās līnijas aizsarga nedienas nebeidzās, jo drīz vien kļuva skaidrs, ka otrās nedēļas mačā pret Sinsinati "Bengals" viņš nevarēs piedalīties satricinājuma dēļ, bet vēl pēc pāris dienām viņš saņēma ziņu, ka ir diskvalificēts uz desmit spēlēm par NFL antidopinga noteikumu pārkāpumu.

Jāpiebilst, ka pašlaik 30 gadus vecais lainbekeris 2010. gadā jau vienu reizi bija pieķerts aizliegto vielu lietošanā, par ko, atbilstoši NFL noteikumiem, saņēma četru maču diskvalifikāciju.

Tāpat zīmīgi, ka Kušingam jau otro sezonu pēc kārtas čempionāta ievads sākas bēdīgi, jo pagājušajā rudenī, pirmajā sezonas mačā, viņš savainoja ceļgala krusteniskās saites, taču, par laimi, operācija nebija nepieciešama un USC absolvents izlaida vien trīs mačus.

Braiens Kušings, 2009. gada labākais debitants aizsardzībā un "Pro Bowl" dalībnieks, savas deviņas sezonas ilgās karjeras laikā tikai trīs reizes ir spējis aizvadīt visus 16 regulārās sezonas mačus.

Kā arī…

- Oklendas "Raiders" vēlas savās rindās paturēt uzbrucēju Donaldu Penu, tāpēc pašlaik strādā pie tā, lai noslēgtu jaunu divu gadu līgumu. Atgādināsim, ka Pens, paužot neapmierinātību par savu līguma situāciju, nepiedalījās Oklendas komandas treniņnometnē.

- Kanzassitijas "Chiefs" saspēlnieks Alekss Smits ir paziņojis, ka neredz iespējas, lai nākamajā sezonā paliktu esošajā komandā. Viņa teiktais saskan ar apstākli, ka nu "Chiefs" komandā ir arī jaunais talants Patriks Mahoumss, kurš jau šajā starpsezonā cīnījās par pirmā numura posteni.

- Nepatīkamas ziņas ir saņemtas no Minesotas "Vikings" komandas, kur Sems Bredfords ir saņēmis atļauju nepiedalīties pilnajā treniņā, t.i., saspēlniekam esot problēmas ar ceļgalu. Atgādināsim, ka 2013. un 2014. gadā Bredfords mocījās ar ceļgala krustenisko saišu savainojumiem.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +1 [+] [-]

, 2017-09-14 12:39, pirms 7 gadiem
Ātrais labojums:
"[..] Hjūstonas "Texans" aizsargqam Brienam Kušingam[..[".