Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL spēlētājs aptur auto zagli

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL spēlētājs aptur auto zagli
Alekss Arma
Foto: panthers.com

Nacionālās futbola līgas spēlētājs Alekss Arma, kurš pārstāv Karolīnas "Panthers" vienību, jau otro reizi triju mēnešu laikā piedzīvoja uzbrukumu savam auto, šoreiz tiekot galā ar zagli paša spēkiem.

Alekss Arma ir Karolīnas "Panthers" balsta pussargs un atbilstoši šai pozīcijai ir arī viņa fiziskie parametri – 188 cm augums un 116 kg svars. To gan nav zinājuši auto zagļi, kas pēdējo triju mēnešu laikā divreiz ir mēģinājuši apzagt sportista auto.

Pirmais incidents notika pagājušā gada decembrī un pēc tā Arma uzstādīja savam auto videoreģistratoru un telefona aplikāciju, kas ļauj novērot auto iekšienē un tuvākajā apkārtnē notiekošo.

Šīs tehnikas uzstādīšana atmaksājās pavisam drīz – jo jau šī gada februārī futbolists pamanīja, ka viņa auto atkal ir nonācis zagļu uzmanības centrā. Tas viņam ļāva ātri noreaģēt un apturēt zagli, pielietojot pret viņu arī sāpju paņēmienu, tādā pozīcijā esot vēl aptuveni piecas nākamās minūtes.

"Kad es ierados garāžā un zaglis mani ieraudzīja, tad viņš bija pamatīgi apjucis un mēģināja kaut kā sevi attaisnot," sacīja sportists, "tiesa, tā kā citi jau bija izsaukuši policiju, man viņš bija jāaiztur. Vai es baidījos par to, ka viņam varētu būt ierocis? Nē, par to es nedomāju."

Kā noskaidrojās vēlāk, tad zaglis bija kāds 32 gadus vecs vīrietis, kurš, pēc paša Aleksa teiktā, bija aptuveni tikpat smags, taču mazliet garāks. Tiesa, sportiskā sagatavotība un cīņas sporta elementu pārzināšana šoreiz nospēlēja savu lomu un likumpārkāpējs tika ātri apturēts.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

  +1 [+] [-]

, 2019-02-14 11:18, pirms 5 gadiem
Zaglim nebija pieejas farmai!