Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Eagles" turpina izrakstīt algas čekus – noslēgts līgums ar Smitu

"Eagles" turpina izrakstīt algas čekus – noslēgts līgums ar Smitu
Stīvs Smits
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) klubs Filadelfijas "Eagles" šajā starpsezonā turpina pamatīgi iepirkties un viņu jaunākais pirkums ir bijušais Ņujorkas "Giants" malējais uzbrucējs Stīvs Smits, kurš ir nolīgts uz vienu sezonu.

Filadelfijas "Eagles" nolīga bijušo "Pro Bowl" līmeņa malējo uzbrucēju Stīvu Smitu uz vienu sezonu, par kopējo summu četri miljoni ASV dolāru, no kuriem puse ir garantētā summa. Tāpat tiek ziņots, ka šāds līgums ir "daudz, daudz labāks" nekā tas, ko spēlētājam piedāvāja Ņujorkas komanda.

Atgādināsim, ka savu līdz šim labāko sezonu Smits, kurš Ņujorkas klubā spēlēja no 2007. gada, aizvadīja 2009. gada sezonā, kad notvēra 107 piespēles un guva 1220 jardus un septiņus piezemējumus, kad arī tika iebalsots "Pro Bowl" spēlei, taču pagājušsezon spēlētājs guva ceļgala savainojumu un spēja piedalīties vien deviņās spēlēs (48 tvērieni, 529 jardi, 3 piezemējumi).

Tāpat, lai arī sezonas sākumam tuvojoties, aktivitāte spēlētāju tirgū ir mazinājusies, ir noslēgti arī citi darījumi, ievērojamākais no tiem – Jaunanglijas "Patriots" vienošanās ar uzbrukuma līnijas aizsargu Loganu Mankinsu (2010. gada sezonas "Pro Bowl" mača dalībnieks) uz sešām sezonām.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader In Sports


, 2011-08-11 09:17, pirms 13 gadiem
kaut kāda megalomaniaku divīzija tas nfc east. visām blicēm realitātes sajūta kaut kur aizpeldējusi. tradicionāli ar šito dalasa un vašingtona slimojušas, bet nu arī filadelfiju parāvuši zem ūdens.
, 2011-08-11 09:34, pirms 13 gadiem
modests rakstīja: kaut kāda megalomaniaku divīzija tas nfc east. visām blicēm realitātes sajūta kaut kur aizpeldējusi. tradicionāli ar šito dalasa un vašingtona slimojušas, bet nu arī filadelfiju parāvuši zem ūdens.
Taču to kompensē "Giants" (šosezon), kuri šovasar galīgi čābistiski izskatās - uzbrukumā parādās viens caurums pēc otra (gan malās, gan līnijā) un pat nolīgtie FA, drīz vien pēc līguma parakstīšanas, paziņo par karjeras beigām... .
, 2011-08-11 10:48, pirms 13 gadiem
taisnība. sezona rādīs, kura stratēģija ir pareizā. pagaidām esmu noskaņots domāt, ka tikai giants no šīs divīzijas būs playofos
Džereds Gofs. Foto: AFP/Scanpix

Lauvu saspēles vadītājs tiek pie trešās lielākās algas NFL

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Detroitas "Lions", kas aizvadītajā sezonā pirmo reizi kopš 1991. gada sezonas uzvarēja play-off spēli, atalgojusi savu saspēles vadītāju Džeredu Gofu ar līgumu, kas padarījis spēlētāju par trešo visaugstāk atmaksāto amerikāņu futbolistu.
Treviss Kelsī. Foto: Zumapress/Scanpix

"Chiefs" vēl uz diviem gadiem pietur Kelsī, Eliots atgriežas Dalasā

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienība Kanzassitijas "Chiefs" pagarinājusi līgumu ar balsta uzbrucēju Trevisu Kelsī, pagarinot līgumu ar savu bumbas ķeršanas zvaigzni uz divām sezonām par 34 miljoniem ASV dolāru.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.