Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Kazinss un Vinstons pirmssezonu sāk ar rezultatīviem uzbrukumiem

Juris Miņins
Juris Miņins

Kazinss un Vinstons pirmssezonu sāk ar rezultatīviem uzbrukumiem
Džeimiss Vinstons
Foto: USA Today/Scanpix

Turpinoties Nacionālās futbola līgas (NFL) pirmssezonas mačiem, aizvadītajā naktī tika izspēlētas vēl divas pirmās pārbaudes spēļu nedēļas spēles, kurās rezultatīvus uzbrukumus noorganizēja kā Minesotas "Vikings" saspēles vadītājs Kirks Kazinss, tā Tampabejas "Buccaneers" pārstāvis Džeimiss Vinstons.

Šodien Nacionālās futbola līgas pirmā pirmssezonas nedēļa tika turpināta ar divām spēlēm. Vienā no tām Tampabejas "Buccaneers" tikās ar Pitsburgas "Steelers". Lai arī "Buccaneers" bija pirmie, kas guva piezemējumu, kad pirmajā ceturtdaļā labs draivs padevās Džeimisam Vinstonam, tālākā spēles gaita norisinājās pēc "Steelers" scenārija.

Divas rezultatīvas piespēles Meisonam Rudolfam, kurš kopumā realizēja piecas no astoņām piespēlēm un guva 91 jardu un Pitsburgas komanda uzvarēja ar 30:28. Interesanti, ka spēles otrajā puslaikā "Buccaneers" bija trīs iespējas realizēt divu punktu izspēli, taču visās trijās saspēles vadītājs Raiens Grifins nespēja to izdarīt.

Savukārt otrajā spēlē tikās Minesotas "Vikings" un Ņūorleānas "Saints". Arī šajā spēlē savā pirmajā uzbrukumā pie piezemējuma tika viens no komandu pirmajiem numuriem, minesotietis Kirks Kazinss. Tiesa, par mača labāko saspēlnieku kļuva "Saints" otrais numurs Tedijs Bridžvaters, kura kontā 134 jardi un rezultatīva piespēle.

Pievēršoties pašai spēles gaitai, Minesotas komanda, gūstot vismaz pa piezemējumam katrā ceturtdaļā, bija uzstādījusi ļoti augstu rezultāta pieauguma tempu, tāpēc "Saints" vienībai bija problēmas ar šāda tempa izturēšanu, kā rezultātā arī likumsakarīgs zaudējums – 25:34.

Atgādināsim, ka, kā jau pirmssezonā, arī šajos mačos pārsvarā spēlēja debitanti un rezervisti, pamatsastāva spēlētājiem laukumā dodoties minimāli vai vispār izlaižot šo maču.

NFL pirmssezona, 1. nedēļa

ViesiMājniekiRezultāts
ColtsBills16:24
JetsGiants22:31
RedskinsBrowns20:30
PatriotsLions31:3
FalconsDolphins27:34
TitansEagles27:10
JaguarsRavens0:29
PanthersBears23:13
TexansPackers26:28
ChargersCardinals13:17
BroncosSeahawks14:22
BuccaneersSteelers28:30
VikingsSaints34:25

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/