Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Autors: Juris Miņins

"Ravens" vienojas ar veterānu Viljamsu

"Ravens" vienojas ar veterānu Viljamsu
Rikijs Viljamss
Foto: AP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Baltimoras "Ravens" ir noslēgusi divu gadu līgumu ar veterānu pussargu un bijušo Maiami "Dolphins" spēlētāju Rikiju Viljamsu.

Pēc tam kā šajā starpsezonā komandu pameta gan Lerons Makleins, gan Viliss Makgahī, Baltimoras "Ravens" nolēma papildināt savu pussargu rotāciju ar citu veterānu Rikiju Viljamsu, kurš līdz šim spēlēja Maiami "Dolphins" rindās. Līgums ir noslēgts uz divām sezonām, kurās futbolists saņems četrus miljonus ASV dolāru. Pats Viljamss jau ir paspējis izteikties, ka "Ravens" rindās viņš arī noslēgs karjeru.

Jāpiebilst, ka pēc Rikija Viljamsa jaunā līguma noslēgšanas, Maiami "Dolphins" ir zaudējusi abus savus ilggadējos līderus no uzbrukuma aizmugures, jo Ronijs Brauns pirms neilga laika noslēdza līgumu ar Filadelfijas "Eagles". Nākamo sezonu "delfīni", paredzams, pussargu pozīcijā uzsāks ar iemainīto Redžiju Bušu un pavasarī draftēto Danielu Tomasu.

Savukārt pēdējais aizsargs Dašons Goldsons ir piekritis turpināt savu karjeru Sanfrancisko "49ers" un ir noslēdzis ar klubu vienas sezonas līgumu par diviem miljoniem ASV dolāru. Cita NFC Rietumu divīzijas komanda, Sentluisas "Rams", ir pagarinājusi līgumu ar uzbrukuma līnijas aizsargu Adamu Goldbergu.

Tāpat ir kļuvis zināms, ka Nacionālās futbola līgas papilddrafta datums, tas notiks 17. augustā. Šī drafta galvenā zvaigzne, skandalozais un nu jau bijušais Ohaio štata universitātes saspēles vadītājs Terels Praiors jau ir paziņojis, ka šo piektdien organizēs atklātos treniņus, lai NFL komandu skauti varētu viņu novērtēt darbībā. Tāpat šajā draftā ir pieteikušies bijušais Džordžijas koledžas pussargs Kalebs Kings un Ziemeļkarolīnas aizsardzības līnijas ends Maikls Makadū.

Izmantotie resursi:
GridironFans.com


, 2011-08-09 15:55, pirms 13 gadiem
Sveiciens amerikāņu futbola faniem un visiem pārējiem.
Zinu, ka off-topic, bet visiem, kas vēlas piedalīties NFL.com fantasy spēlē, aicinu pievienoties "Latvijas Sperlīgai" iekš Latvijas Superliga Home - NFL.com - Free... parole, lai līgai pievienotos: lembergs
Vēl ir 7 brīvas vietas, drafts ceturtdien vakarā... ja savāksies 10 komandas... ja nē - pārcelsim uz vēlāku laiku.
, 2011-08-09 17:05, pirms 13 gadiem
zeķturs rakstīja: Sveiciens amerikāņu futbola faniem un visiem pārējiem.
Zinu, ka off-topic, bet visiem, kas vēlas piedalīties NFL.com fantasy spēlē, aicinu pievienoties "Latvijas Sperlīgai" iekš Latvijas Superliga Home - NFL.com - Free... parole, lai līgai pievienotos: lembergs
Vēl ir 7 brīvas vietas, drafts ceturtdien vakarā... ja savāksies 10 komandas... ja nē - pārcelsim uz vēlāku laiku.
Nemaz arī ne off-topiks. Futbols ir jāpopularizē arī tā!
Taču, cik te ir nācies apgrozīties, Latvijas NFL fani fantasy spēlē uz ESPN piedāvātās bāzes un dara to jau vismaz sezonu trešo.

Bet nu - veiksmi darbā!
, 2011-08-09 22:22, pirms 13 gadiem
Es gan spēlēju savu NFL Maden 2004 PC un miers.
Ar "Buccaneers" pēdējā spēlē pret "Giants" iznāca pat "safety"uztaisīt
, 2011-08-10 13:13, pirms 13 gadiem
Jau visas desmit vietas aizņemtas???
, 2011-08-10 20:26, pirms 13 gadiem
nav gan, un diezvai būs
Džereds Gofs. Foto: AFP/Scanpix

Lauvu saspēles vadītājs tiek pie trešās lielākās algas NFL

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Detroitas "Lions", kas aizvadītajā sezonā pirmo reizi kopš 1991. gada sezonas uzvarēja play-off spēli, atalgojusi savu saspēles vadītāju Džeredu Gofu ar līgumu, kas padarījis spēlētāju par trešo visaugstāk atmaksāto amerikāņu futbolistu.
Treviss Kelsī. Foto: Zumapress/Scanpix

"Chiefs" vēl uz diviem gadiem pietur Kelsī, Eliots atgriežas Dalasā

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienība Kanzassitijas "Chiefs" pagarinājusi līgumu ar balsta uzbrucēju Trevisu Kelsī, pagarinot līgumu ar savu bumbas ķeršanas zvaigzni uz divām sezonām par 34 miljoniem ASV dolāru.
Keilebs Viljamss. Foto: AFP/Scanpx
2

NFL drafta pirmajā desmitniekā izvēlas piecus saspēles vadītājus

Detroitā notiekošajā Nacionālās futbola līgas (NFL) draftā uzsvars tika likts uz saspēles vadītājiem. Par pirmo izvēli kļuva Keilebs Viljamss, kurš turpmāk diriģēs Čikāgas "Bears" spēli. Bez Viljamsa starp pirmajām desmit izvēlēm tika nosaukti vēl četri saspēles vadītāji.