Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Nīkuļojošā čempione piesaista "Panthers" atlaisto Meifīldu

Emils Ozerinskis

Nīkuļojošā čempione piesaista "Panthers" atlaisto Meifīldu
Beikers Meifīlds. Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) čempionvienība Losandželosas "Rams" izdarījusi savu pieteikumu, lai savās rindās iegūtu saspēles vadītāju Beikeru Meifīldu, kuru šonedēļ no savām rindām atskaitīja Karolinas "Panthers".

Aizvadītajā spēļu nedēļā Losandželosas "Rams" kļuva par pirmo NFL čempioni, kura nākamajā gadā pēc uzvaras Super Bowl izcīņā piedzīvojusi sešu zaudējumu sēriju. Eņģeļu pilsētas vienības sastāvā pamatīgus robus iesitušas traumas, pēdējās cīņās palīdzēt nevarot saspēles vadītājam Metjū Stefordam, bumbas ķērājam Kūperam Kapam un piespēļu steidzinātājam Āronam Donaldam. Auni vismaz caurumu kvoterbeka pozīcijā centīsies aizlāpīt ar Beikeru Meifīldu.

2018. gadā ar pirmo numuru draftētais Meifīlds pēdējās sezonās piedzīvojis dramatisku karjeras kritumu. Vienīgo reizi karjerā samērā labu saspēles vadītāja reitingu (QBR) sezonas caurmērā Meifīlds sasniedza 2020. gadā, sakrājot 65,5 QBR punktus. Starpsezonā Klīvlendas "Browns" aizmainīja Meifīldu uz Karolīnas "Panthers", kurā saspēles vadītājs savās septiņās spēlēs demonstrējis katastrofālu sniegumu, saspēles vadītāja reitingā atzīmējoties ar nožēlojamu rādītāju - 18,3. Šajā sezonā septiņās spēlēs veicis sešas piezemējumu piespēles un sešas reizes iemetis bumbu pretinieku rokās. Savukārt skriešanas spēlē Meifīlds veica vienu piezemējumu un piecas reizes pazaudēja bumbu (fumble).

"Panthers" nolēma, ka tās pacietības mērs ar Meifīldu ir iztecējis. Jebkura cita līgas komanda varēja izvirzīt savu pieteikumu uz Meifīldu, bet savā rīcībā spēlētāju iegūtu pieteikumu izvirzījusī komanda ar sliktāko šī brīža bilanci. Lai gan saspēles vadītāja pozīcijā ļoti papildinājums vajadzīgs Sanfrancisko "49ers", kurai traumas dēļ sezona regulārā sezona ir beigusies Džimijam Garopolo, tomēr "Rams" bija vienīgā, kas izteica savu pieteikumu uz Meifīldu. Auniem 12 spēlēs šogad gūtas vien trīs uzvaras.

     [+] [-]

, 2022-12-07 00:00, pirms gada
Meifīelds nav otrs tas tur? Kā viņam bija uzvārds? Manzels? Sākum;a viss labi, tad viss tik slikti Galvenais, ja neķļūdos abi Browns piki

     [+] [-]

, 2022-12-07 00:16, pirms gada
Ooopiits rakstīja: Meifīelds nav otrs tas tur? Kā viņam bija uzvārds? Manzels? Sākum;a viss labi, tad viss tik slikti Galvenais, ja neķļūdos abi Browns piki
Manzels tikai pa tusiem vien dzīvoja un domāja, ka uz talanta rēķina varēs arī NFL izšļūkt. Manzels gan bija 22. piks.

Meifildam taisnības labad jāsaka, ka traumas pēdējās sezonas ir ļoti sabojājušas. No vienas puses viņš pašaizliedzīgi ar sačakarētu plecu iet laukumā cīnīties, bet no otras puses tas ierobežo viņa varējumu, kas noved pie kļūdām un drausmīga snieguma. Ja Meifilds vēl spētu veselīgāk uztvert kritiku, varbūt kaut kas sanāktu no viņa, bet ar šī brīža nostāju, kā otro saspēlnieku neviena komanda viņu negrib, bet priekš pirmā viņš nespēlē gana labi.