Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Klīvlenda ar pirmo numuru draftēto Meifīldu aizmaina pret piektās kārtas izvēli

Emils Ozerinskis

Klīvlenda ar pirmo numuru draftēto Meifīldu aizmaina pret piektās kārtas izvēli
Beikers Meifīlds. Foto: USA Today Sports/Scanpix

Amerikāņu futbola komanda Klīvlendas "Browns" veikusi ilgi briestošo maiņas darījumu, kurā Ohaio štata vienība uz Karolīnas "Panthers" aizmainījusi vien pirms četriem gadiem ar pirmo numuru draftā izvēlēto saspēles vadītāju Beikeru Meifīldu.

2017. gada Haismena trofejas ieguvējs Beikers Meifīlds tika ar pirmo numuru izvēlēts 2018. gada NFL jauno spēlētāju drafta ceremonijā. Lai gan "Browns" komanda cerēja, ka saspēles vadītājā atrasts līderis nākamajām divām desmitgadēm, tomēr Meifīlds nedemonstrēja briedumu, kas no kvoterbeka pozīcijas spēlētāja tiek gaidīts.

Lai gan 2020. gada sezonā Meifīlds ar "Browns" sasniedza izslēgšanas spēļu otro kārtu, tomēr pagājušā sezona komandai izvērtās ļoti vāja. Meifīlds konfliktēja ar komandas biedru Odelu Bekhemu un pilnībā zaudēja komandas biedru uzticību. Arī preses konferencēs Meifīlds pie "Browns" neveiksmēm vainīgos atrada preses pārstāvjos, nevis savā sniegumā uz laukuma.

"Browns" vadība nolēma starpsezonā veikt maiņas darījumu tiekot pie ļoti talantīgā, bet skandalozā Dešona Vatsona. Par Vatsona spēlēšanu jaunajā sezonā ir vairāk jautājumu nekā atbilžu, jo spēlētājam izvirzīta kaudze ar apsūdzībām par seksuāla rakstura pakalpojumu pieprasīšanu no masāžas darbiniecēm. Lai gan Vatsonam draud iespējama diskvalifikācija nākamajā sezonā, tomēr Meifīlds Klīvlendas komandā kļuvis pārāk toksisks un saspēles vadītājs aizmainīts uz Karolīnas "Panthers" pret piektās kārtas drafta izvēli.

"Panthers" vienībai pagājušajā sezonā neizdevās tikt skaidrībā par savu pirmo saspēles vadītāju. Meifīlda draftā ar trešo numuru izvēlētais Sems Darnolds, kuru "Panthers" iemainīja no Ņujorkas "Jets", uz sevi liktās cerības neattaisnoja. Arī sezonas laikā piesaistītais Kems Ņūtos savas labākas dienas amerikāņu futbolā atstājis relatīvi tālā pagātnē.

     [+] [-]

, 2022-07-06 22:50, pirms 2 gadiem
Kopš kura laika Quarter tiek izrunāts kā Kvoter. Kvoter past one o clock, vai tomēr Kvarter ?

     [+] [-]

, 2022-07-06 23:06, pirms 2 gadiem
Pūpēdītis rakstīja: Kopš kura laika Quarter tiek izrunāts kā Kvoter. Kvoter past one o clock, vai tomēr Kvarter ?
Pirmo reizi redzu "kvarter", tas laikam pidžin inglišā. AmEnglish vispār skan kaut kas pa vidu "koter/korter/koder"

     [+] [-]

, 2022-07-07 05:43, pirms 2 gadiem
Homer rakstīja: Pirmo reizi redzu "kvarter", tas laikam pidžin inglišā. AmEnglish vispār skan kaut kas pa vidu "koter/korter/koder"
Tad jau basketbolā arī ir : first koder kā pirmā ceturtdaļa 🤦🏻‍♂️🤣