Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

"Dolphins" noslēdz 10 miljonu līgumu ar Katleru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dolphins" noslēdz 10 miljonu līgumu ar Katleru
Džejs Katlers
Foto: AFP/Scanpix

Nacionālās futbola līgas (NFL) komanda Maiami "Dolphins" ir noslēgusi viena gada līgumu ar Džeju Katleru, kuram, iespējams, būs jāaizstāj savainojumu guvušais Raiens Tanehils.

Iepriekš jau ziņojām par Maiami komandas likstām, proti, komanda pirms pārbaudes spēlēm bija palikusi bez sava pirmā saspēles vadītāja Raiena Tanehila, kurš guva kreisās kājas ceļgala saišu savainojumu. Lai arī spēlētājs, kā rādīja pirmie izmeklējumi, šajā sezonā teorētiski vēl varētu spēlēt, viņa ceļgalam ir nepieciešama operācija.

Līdz ar to, lai sezonā nepaliktu bez konkurētspējīga saspēles vadītāja, "Dolphins" sāka meklēt iespējamos aizstājējus, apskatot kā Roberta Grifina, tā Kolina Kapernika kandidatūras, taču jau no pašiem situācijas pirmsākumiem kā reālākais kandidāts tika minēts bijušais Čikāgas "Bears" pirmais numurs Džejs Katlers. Lai arī Katlers šajā starpsezonā pievienojās televīzijas kanāla FOX spēļu komentētāju komandai, viņš izskatīja iespējas turpināt karjeru un Maiami bija laba izvēle, jo tur par treneri strādā viņam labi zināmais Adams Geiss.

Sākotnēji abas ieinteresētās puses tikās, taču līgumu vēl neparakstīja, lai arī izteica lielu ieinteresētību darījuma notikšanā. Šodien, aptuveni pirms stundas, tomēr tika paziņots, ka Džejs Katlers turpinās savu karjeru, jo ar "Dolphins" ir noslēdzis viena gada līgumu par kopējo summu 10 miljoni ASV dolāru.

34 gadus vecais Katlers savā līdzšinējā karjerā ir pārstāvējis divas komandas, Denveras "Broncos" un Čikāgas "Bears", 2008. gadā kļūstot par "Pro bowl" mača dalībnieku. Savukārt pagājušajā sezonā saspēles vadītājs savainojuma dēļ aizvadīja vien piecus mačus.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2017-08-06 23:57, pirms 7 gadiem
Cuddles back in action!

     [+] [-]

, 2017-08-07 13:32, pirms 7 gadiem
Kā Patriots cienītājam, šī vēsts priecē vērts apsvērt Pats aizardzības paņemšanu Fantasy
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja