Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

NFL treniņnometnēs izceļas vairāki kautiņi komandas biedru starpā

Juris Miņins
Juris Miņins

NFL treniņnometnēs izceļas vairāki kautiņi komandas biedru starpā
Džuliana Edelmana un Stīvena Gilmora cīņas epizode.
Foto: eltiempo10/Instagram

Gatavojoties jaunajai sezonai, Nacionālās futbola līgas (NFL) pilnā sparā darbojas treniņnometnēs, kurās, kā tiek ziņots, netrūkst arī asumu.

Šorīt Ziemeļamerikas mediji ziņoja par diviem kautiņiem, kas notika NFL komandu treniņnometnēs. Viens no incidentiem notika čempionu, Jaunanglijas “Patriots”, rindās un to izraisīja malējais uzbrucējs Džulians Edelmans un malējais aizsargs Stīvens Gilmors.

Izspēlējot uzbrukuma noslēguma fāzi, Edelmans nespēja notvert Džeikobija Briseta raidīto piespēli. Uzskatot, ka Gilmors ir spēlējis pārāk asi un rupji, uzbrucējs metās virsū aizsargam un beigu beigās abi, jau bez ķiverēm, atradās uz zemes. Pēc šī incidenta treniņš turpinājās jau bez abiem kaušļiem.

Pēc treniņa, vaicāti par notikušo, “Patriots” spēlētāji atzina, ka tādas lietas treniņnometnēs notiek, taču tam nav jāpievērš pārāk liela uzmanība, jo galvenais ir visu iesaistīto pušu vēlme sevi parādīt, vēlme pēc konkurences.

Interesanti, ka Stīvens Gilmors Jaunanglijas komandai pievienojās vien šajā starpsezonā, bet iepriekš pārstāvēja “Patriots” niknākos sāncenšus – Ņujorkas “Jets”.

Savukārt otrais kautiņš notika Sinsinati “Bengals” nometnē. Aizsargs Vontezs Burfikts, kurš līgā ir iemantojis ļoti neviennozīmīgu slavu sakarā ar saviem apšaubāmajiem spēka paņēmieniem un izteikumiem, izpildīja pārāk bīstamu tvērienu pret komandas pussargu Džovani Bernardu, kas izsauca pārējo uzbrucēju nepatiku un tamdēļ izcēlās kautiņš.

Nepatikaas iemesls gan bija saprotams, jo Bernards pašlaik vēl tikai atkopjas pēc pagājušā gada izskaņā piedzīvotā ceļgala savainojuma, tāpēc tvērieni kāju līmenī viņam nav vēlami.

Kā arī...

- Sietlas “Seahawks” ir pagarinājusi līgumu ar pēdējo aizsargu Kemu Čensloru. Jaunā vienošanās ir paredzēta uz trim gadiem, par kopējo summu 36 miljoni ASV dolāru.

- 30 gadus vecais uzbrucējs Raiens Kleidijs ir paziņojis, ka pēc deviņiem gadiem līgā noslēdz savu karjeru. Bijušais Denveras “Broncos” uzbrukuma līnijas bloķētājs ar komandu ir izcīnījis “Super Bowl” un četras reizes iebalsots “Pro Bowl” mačā, kā arī trīs reizes iekļauts simboliskajā pēcsezonas labāko spēlētāju izlasē. Tiesa, pēdējo sezonu, 2008. gada drafta 12. numurs aizvadīja Ņujorkas “Jets” komandā.

Lai arī vēl pavasarī viņš plānoja turpināt karjeru, apmeklējot vairākas komandas, kas bija ieinteresētaas Kleidija pakalpojumos, pagājušajā sezonā gūtais pleca savainojums izrādījās pārāk nopietns, lai turpinātu profesionālā futbolista karjeru.

- Savukārt Losandželosas “Rams” komandai pirmais pirmssezonas treniņš pilnā ekipējumā beidzās ne pārāk patīkami, jo ceļgala savainojumu guva aizsardzības līnijas bloķētājs Dominiks Īzlijs. Viņam bija jākļūst par komandas pamatsastāva spēlētāju, taču pašlaik, “Rams” ir palikuši ar vienu aizsardzības līnijas bloķētāju, jo Ārons Donalds, cīnoties par jauno līgumu, treniņnometnē nepiedalās.

Izmantotie resursi:
https://www.nfl.com/
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2017-08-02 12:54, pirms 7 gadiem
Aizsardzības līnijas bloķētājs? Aizsargi taču nebloķē, un Wiki saka, ka tie būs iekšējie līnijas aizsargi.