Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Mančestras “United” uzbrucējam Kavani trīs spēļu liegums par ierakstu vietnē “Instagram”

Tomass Neuss Lucs
Tomass Neuss Lucs

Mančestras “United” uzbrucējam Kavani trīs spēļu liegums par ierakstu vietnē “Instagram”
Edinsons Kavani strīdas ar tiesnesi. Foto: AFP/Scanpix

Mančestras “United” uzbrucējs Edisons Kavani pagājušajā mēnesī sociālajā tīklā “Instagram” ievietoja rasistisku ierakstu, par kuru tika sodīts ar 100 000 mārciņām, kā arī šodien tika pavēstīts, ka papildus soda naudai saņēmis arī liegumu piedalīties nākamajās trīs spēlēs.

33 gadus vecais spēlētājs pēc “United” uzvaras ar 3:2 pret “Sauthampton”, kurā guva divus vārtus, ieskaitot uzvaras vārtus, sociālo tīklu platformā “Instagram” dalijās ar kādu līdzjutēja ierakstu, kurā tika izmantoti rasu aizskaroši vārdi. Vēlāk šīs ieraksts gan tika izdzēsts, un Kavani atvainojās.

“Tas bija domāts kā sirsnīgs sveiciens draugam, lai pateiktos par viņa pēcspēles apsveikumiem. Es nekādā gadījumā nevēlējos nevienu apvainot. Esmu noteikti pret rasismu, tāpēc uzreiz izdzēsu ierakstu, kad man tika paskaidrots, ka to var interpretēt dažādi.” vēlāk pēc notikušā “Instagram” vietnē rakstīja Urugvajas izlases spēlētājs.

Šī nav pirmā reize, kad spēlētājiem tiek piešķirts liegums piedalīties spēlēs saistībā ar ierakstu sociālajos tīklos. Pagājušajā gadā Mančestras “City” pussargam Bernando Silvam tika piešķirts viena mača aizliegums par ierakstu “Twitter” vietnē, kurš, pēc viņa teiktā, bija domāts kā joks par komandas biedru.

Ja Kavani izlems nepārsūdzēt šo spriedumu, viņam tiks liegta iespēja piedalīties piektdienas Anglijas premjerlīgas spēlē pret “Aston Villa”, nākamās nedēļas Anglijas līgas kausa pusfinālā pret “City”, kā arī FA kausa trešās kārtas spēlē pret “Watford”.

Izmantotie resursi:
https://www.tsn.ca/manchester-unite...

  +2 [+] [-]

, 2020-12-31 18:34, pirms 3 gadiem
Lai arī ir jocīgs lēmums,bet labi ka 2 no tām spēlēm būs kausu spēles..
Laimīgu Jauno gadu visiem MU atbalstītājiem!🍾💪

  +6 [+] [-]

, 2020-12-31 18:39, pirms 3 gadiem
Pilnīgi sviestains lēmums. Spāņu valodā tam ir pozitīva nozīme. Bija sacelta vētra, noteikti mācījās no tā, ar to arī pietika, nekādu sodu te nevajadzēja (to es domāju kā Chelsea fans). Bet nē, vieni apvainojās par sīkumu, un otri, lai tikai izpatiktu viņiem, piešķīra sodu.

  +7 [+] [-]

, 2020-12-31 19:17, pirms 3 gadiem
Pasaule jūk prātā, nudien. Cilvēks savā valodā savā soc. tīklā draudzīgi pateicās fanam un par to viņam tiek 3 spēļu diskvalifikācija - murgs pēdējais. Trūkst pat vārdu, lai aprakstītu šo debīlismu.

  +4 [+] [-]

, 2020-12-31 19:25, pirms 3 gadiem
Vairākām valstīm vajadzēs mainīt savas vārdnīcas, jo melns tulkojas kā negro. Tas vairāk nav normāli.. kas tālāk? Cilvēkus liks cietumā par konservatīviem skatījumiem vai nejaušībām kā Cavani gadījumā? Atgādina nacismu vai komunismu kur tiek ierobežotas citu tiesības, lai izceltu cilvēku grupu. Liberālisti izpauž savu viedokli cik grib, bet konservatīviem jābaidās no cancel kultūras.

  +3 [+] [-]

, 2020-12-31 19:28, pirms 3 gadiem
Cavani gadījumā vainīgi bija 12 gādīgi idioti kuri nesaprot neko no spāņu valodas vai nespēj redzēt tālāk par savu šauro skatījumu. Ierauga vārdu negro un trako kā slimi psihopāti. Žēl cilvēkus kas cieš no šajiem idiotiem.

  +1 [+] [-]

, 2020-12-31 21:55, pirms 3 gadiem
Tiešām pasaule iet nost no prāta. Stulbums!

  +5 [+] [-]

, 2020-12-31 22:03, pirms 3 gadiem
Un kāpēc pēc šādiem gadījumiem neviens nerunā par vārda brīvību? It sevišķi, ja viens vārds dažādās valodās skan vai var tikt traktēts dažādi? Tas ir apsmieklsun reizē gigantiska netaisnība, ka cilvēkam jāsāk baidīties,ka tik nepasaka nepareizu vārdu, kas ietilpst zināmas sabiedrības grupas tabu skaitā. Idiotisms un melnais rasisms!

  +2 [+] [-]

, 2020-12-31 22:29, pirms 3 gadiem
Haha Salaga!

     [+] [-]

, 2021-01-01 00:04, pirms 3 gadiem
Pogbā laikam janvārī uz Juventus. Nebūs, kas spēlē MU. Ne Cavani, ne Pogbā.

     [+] [-]

, 2021-01-01 00:11, pirms 3 gadiem
keksss rakstīja: Pasaule jūk prātā, nudien. Cilvēks savā valodā savā soc. tīklā draudzīgi pateicās fanam un par to viņam tiek 3 spēļu diskvalifikācija - murgs pēdējais. Trūkst pat vārdu, lai aprakstītu šo debīlismu.
Arī liekas, ka ir iedots par daudz.

  -1 [+] [-]

, 2021-01-01 00:13, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Pilnīgi sviestains lēmums. Spāņu valodā tam ir pozitīva nozīme. Bija sacelta vētra, noteikti mācījās no tā, ar to arī pietika, nekādu sodu te nevajadzēja (to es domāju kā Chelsea fans). Bet nē, vieni apvainojās par sīkumu, un otri, lai tikai izpatiktu viņiem, piešķīra sodu.
Daudz netaisnīgi sodīts Cavani. Cerams, ka būs, kas bez viņa gūs vārtus.

  +4 [+] [-]

, 2021-01-01 01:29, pirms 3 gadiem
Kavani vispār pēc kaut kāda indiāņa izskatās, viņš nevar tagad pasūdzēties, ka viņu kā Amerikas pamatiedzīvotāju diskriminē un apspiež?!

     [+] [-]

, 2021-01-01 10:26, pirms 3 gadiem
Šodien MU pirmā spēle bez Cavani ar Aston Villu. Kā veiksies?

     [+] [-]

, 2021-01-01 10:28, pirms 3 gadiem
Madzigais rakstīja: Lai arī ir jocīgs lēmums,bet labi ka 2 no tām spēlēm būs kausu spēles..
Laimīgu Jauno gadu visiem MU atbalstītājiem!🍾💪
Viena kausa spēle pret MC. Gan jau, ka Cavani vajag pret MC.

     [+] [-]

, 2021-01-01 10:28, pirms 3 gadiem
girgersons rakstīja: Cavani gadījumā vainīgi bija 12 gādīgi idioti kuri nesaprot neko no spāņu valodas vai nespēj redzēt tālāk par savu šauro skatījumu. Ierauga vārdu negro un trako kā slimi psihopāti. Žēl cilvēkus kas cieš no šajiem idiotiem.
Naudas sods arī ļoti iespaidīgs.

     [+] [-]

, 2021-01-03 14:57, pirms 3 gadiem
esprets rakstīja: Pilnīgi sviestains lēmums. Spāņu valodā tam ir pozitīva nozīme. Bija sacelta vētra, noteikti mācījās no tā, ar to arī pietika, nekādu sodu te nevajadzēja (to es domāju kā Chelsea fans). Bet nē, vieni apvainojās par sīkumu, un otri, lai tikai izpatiktu viņiem, piešķīra sodu.
Kaa Liverpool atbalstiitaajs piekriitu, shis sods ir, maigi izsakoties, idiotisks. Pasaule juuk praataa.