Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:370, Did:0, useCase: 3

Pēc mača amerikāņu futbolists mēģina nozagt divas bumbas

Juris Miņins
Juris Miņins

Pēc mača amerikāņu futbolists mēģina nozagt divas bumbas
Redžiss Bols pēc pārtvertās bumbas "Birmingham Bowl" mačā.
Foto: AFP/Scanpix

Pēc vakar notikušā NCAA kausu mača, "Birmingham Bowl" starp Oburnas un Memfisas komandām, memfisietis Redžiss Bols mēģināja nozagt divas bumbas, kas simbolizētu viņa divas mača laikā pārtvertās piespēles.

Vakar vakarā pēc Latvijas laika NCAA Kausu sezonas ietvaros norisinājās spēle starp Oburnas "Tigers" un Memfisas "Tigers" komandām, kurā uzvaru svinēja oburnieši (31:10). Tiesa, viens no interesantākajiem notikumiem, kas saistās ar šo cīņu norisinājās nevis spēles laikā, uz laukuma, bet gan jau pēc spēles.

Aizmugurējais aizsargs Redžiss Bols pēc mača, kurā viņš pārtvēra divas pretinieku bumbas bija atgriezies laukumā, lai paņemtu divas Oburnas komandai piederošas bumbas. To pamanīja kāds oburniešu komandas pārstāvis un mēģināja novērst šo zādzību, iesaistoties arī fiziskā cīņā ar sportistu. Izmantojot savu fizisko pārspēku, Redžiss tomēr spēja paņemt vienu bumbu un, izvairoties no oponenta kavēšanas mēģinājumiem, aizbēga uz savu ģērbtuvi.

Pēc šī incidenta, kurš tika nofilmēts un ievietots sociālajā tīklā Facebook, Memfisas "Tigers" futbola komandas vadība ir paziņojusi, ka ir sarūgtināta par spēlētāja rīcību un atskaita Redžisu Bolu no komandas. Tiesa, pašam sportistam tas neko neietekmē, jo viņam tāpat šī ir pēdējā sezona NCAA futbolā.

Jāpiebilst, ka Oburnas "Tigers" komandas pārstāvji, komentējot radušos situāciju, izteicās, ka zināja, ka kas tāds var notikt, jo bija brīdināti par Bola izgājieniem, t.i., šādi sportists ir rīkojies arī iepriekš.

Šo sezonu Redžiss Bols noslēdza ar 52 spēka paņēmieniem un piecām pārtvertām bumbām, no kurām vienu, tieši kausu spēlē pret Oburnu, viņš arī nogādāja atpakaļ ieskaites zonā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports

     [+] [-]

, 2015-12-31 13:17, pirms 8 gadiem
Un Tigers bija ļoti žēl tās bumbas atdot? Liels robs budžetā?

  +3 [+] [-]

, 2015-12-31 13:25, pirms 8 gadiem
srcandza rakstīja: Un Tigers bija ļoti žēl tās bumbas atdot? Liels robs budžetā?
Un spēlētājs kāpēc nevarēja PAPRASĪT, nevis pa kluso mēģināt savākt?

  -3 [+] [-]

, 2015-12-31 13:55, pirms 8 gadiem
Nu, un kas viņu, muļķi, tagad draftēs?

     [+] [-]

, 2015-12-31 14:07, pirms 8 gadiem
M rakstīja: Nu, un kas viņu, muļķi, tagad draftēs?
Arī bez šī incidenta viņa drafta vērtība bija diezgan zema, t.i., viņš nefigurēja starp 80 labākajiem DB.

Tāpēc, drīzāk, ir jājautā - kura komanda ar viņu gribēs parakstīt nedraftētā brīvā aģenta līgumu. Un, visdrīzāk, skatoties līdzīgos gadījumus un spēlētājus, NFL karjera viņam pavisam nedraud.

     [+] [-]

, 2015-12-31 14:11, pirms 8 gadiem
Tā kā pamuļķis aiznesās prom.
abc3340.com

     [+] [-]

, 2015-12-31 14:56, pirms 8 gadiem
Kur viņš domā likt tās bumbas, nodot lombardā vai???

  +2 [+] [-]

, 2015-12-31 15:11, pirms 8 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Kur viņš domā likt tās bumbas, nodot lombardā vai???
Uzskricelēs parakstus un ībejā notirgos.

     [+] [-]

, 2015-12-31 15:44, pirms 8 gadiem
Kardināls rakstīja: Uzskricelēs parakstus un ībejā notirgos.
Neizklausās ticami. Tikpat labi viņš var tādas bumbas 100 gab. nopirkt supermārketā, kricelēt un tirgot! Cik tad tā bumba maksā, ne jau vairāk kā 30 USD.

     [+] [-]

, 2015-12-31 16:12, pirms 8 gadiem
Skudriniekss rakstīja: Neizklausās ticami. Tikpat labi viņš var tādas bumbas 100 gab. nopirkt supermārketā, kricelēt un tirgot! Cik tad tā bumba maksā, ne jau vairāk kā 30 USD.
NCAA oficiālā bumba maksā kkur ap 70 EUR.

Uz liekot parakstu, protams, vērtība pieaug. Tāpat viss ir atkarīgs no daudziem citiem faktoriem. Jau ar šo skandālu bumbas vērtība ir pieaugusi,. Ja notiek brīnums un Bols tiek NFL un sataisa tur veiksmīgu karjeru, tad vēl vairāk kāpj vērtība.

Ja Šons Vaits, kurš atdeva šo neprecīzo piespēli, pēc gadiem kļūst par TOP spēlētāju, arī tad bumbas vērtība aug (tas ar noteikumu, ja šī paņemtā bumba ir TIEŠI TĀ, kas tika pārtverta, kaut gan tagad to vairs noteikt nevar un, ja kādam būs vismaz kaut kādi pierādījumi, ka ir, tad tā arī uzskatīs).

Pašlaik šo bumbu, domāju, pa kādiem 100 USD var pārdot, bet paies kādi 5 gadi, notikums apaugs ar leģendām utml. un, tāpat kā līdzīgas bumbas, pa simtiem trim var mēģināt pārdot kādam. Beigu beigās, šajā gadījumā nav runa par tādas bumbas objektīvi-patieso vērtību. Ja kādam ļoti gribēsies pie tās tikt, ij 1000 USD tiks samaksāti.

     [+] [-]

, 2015-12-31 16:56, pirms 8 gadiem
Tieši tā! Pēc šāda skandāla bumbas uzreiz ir pieaugusi vismaz divkārt. Amerikāņi ir traki uz sporta piemiņas lietām, tāpēc viņiem var pārdot jebko un pa labu naudu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2016-01-02 11:20, pirms 8 gadiem
Izlasot viņa uzvārdu, uzreiz saprotu kādēļ viņam tāds fetišs uz bumbām...