Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:371, Did:0, useCase: 3

"Dodgers" beidzot atrod metēju, vienojas ar Kazmaieru

Juris Miņins
Juris Miņins

"Dodgers" beidzot atrod metēju, vienojas ar Kazmaieru
Skots Kazmaiers
Foto: AFP/Scanpix

Augstāko beisbola līgu (MLB) komanda Losandželosas "Dodgers", pēc vairākiem neveiksmīgiem mēģinājumiem pastiprināt savu metēju rotāciju, beidzot ir nolīgusi Skotu Kazmaieru.

Losandželosas "Dodgers" starpsezonu tieši metēju rotācijas komplektācijas ziņā nevar nosaukt par īsti veiksmīgu, jo no sākuma komandu pameta Zaks Greinkī, kurš vienojās par spēlēšanu Arizonas "Diamondbacks", bet pēc tam viņiem nesanāca arī iemainīt no Sinsinati "Reds" Aroldisu Čepmenu.

Lai, tomēr, pastiprinātu metēju pozīciju, "Dodgers" vakar parakstīja līgumu ar 31 gadus veco kreili Skotu Kazmaieru, kurš iepriekš spēlēja Hjūstonas "Astros". Līgums ir paredzēts uz trim sezonām, kuru laikā beisbolists var saņemt 48 miljonus ASV dolārus.

Jāpiebilst, ka Kazmaiers savas MLB karjeras laikā, kuru viņš ir sācis 2004. gadā, ir pārstāvējis piecas komandas. Tāpat viņš trīs reizes ir spējis iekļūt "All-Stars" izlasēs.

Interesants ir arī cits fakts, proti, pēc Kazmaiera nolīgšanas Losandželosas "Dodgers" sākumsastāva metāju rotācija uz šo brīdi sastāv tikai no kreiļiem, kas nav gluži tipiska situācija beisbolā, ko iepriekš, starpsezonas sākumā, norādīja arī komandas vadība.

Jāpiebilst, ka MLB brīvo aģentu tirgus pašlaik ir bijis visai ražīgs, jo ir noslēgti vairāki jauni līgumi un vairākas līgas zvaigznes 2016. gadā spēlēs citos kreklos. Uz šo brīdi brīvo aģentu līgumos ir iztērēti jau vairāk kā pusotrs miljards ASV dolāru (1 624 982 500) un jau pašlaik komandas ir iztērējušas vairāk nekā visā iepriekšējās starpsezonas brīvo aģentu tirgus laikā kopumā.

Izmantotie resursi:
ESPN: The Worldwide Leader in Sports