Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

''Valmiera/Ordo'' Ogrē mēģinās turpināt dominēt LBL

Krišs Upenieks

''Valmiera/Ordo'' Ogrē mēģinās turpināt dominēt LBL
Armands Šķēle
Foto: bkvalmiera.lv

Aldaris Latvijas Basketbola līgas (LBL) regulārās sezonas ietvaros šovakar norisināsies trīs spēles. Turnīra līdere ''Valmiera/Ordo'' viesosies pie debitantes Ogrē, ''Liepāja/Triobet'' uzņems sezonu vāji uzsākušo ''Barons/LDz'', bet Latvijas Universitāte pirmo uzvaru meklēs spēlē pret ''Jēkabpili''.

Daudz jau runāts un rakstīts par to, cik izcili sezonu iesākusi ''Valmiera/Ordo'', un skaidrs, ka katrai pretiniecei tā ir papildu motivācija cīnīties un pārsteigt. Vienā ritmā nospēlēt visu sezonu nav iespējams, un arī valmierieši bez zaudējumiem noteikti neiztiks. Pēdējās spēlēs kritumu jau bijis mazliet vairāk, tādējādi arī spēles iznākušas sarežģītākas. Lai nu kā, valmieriešiem šosezon LBL sešas uzvaras tikpat spēlēs, bet ogrēnieši piecās spēlēs tikuši pie trim panākumiem.

Viena no medaļu pretendentēm arī šajā sezonā būs ''Liepāja/Triobet'', kas Uvja Helmaņa vadībā turpina spēlēt stabili un galvenais panāk rezultātu. Sešās LBL spēlēs liepājnieki guvuši piecas uzvaras, vienīgo zaudējumu piedzīvojot pret ''Valmieru/Ordo''. ''Barons/LDz'' sezonas ievadā bijušas problēmas ar sastāvu, bet pēdējās cīņās soliņš jau bijis pilns, kas gan nav ļāvis sasniegt vēlamo sniegumu, lai izcīnītu uzvaras. Sešās spēlēs Agra Galvanovska komandai tika viena uzvara.

Olimpiskajā sporta centrā pirmo uzvaru turpinās meklēt Latvijas Universitātes basketbolisti. Enerģijas un vēlmes uzvarēt studentiem netrūkst arī šosezon, bet pagaidām piecās spēlēs to vēl nav izdevies izdarīt. Edgars Lasenbergs pēc spēles Valmierā solīja, ka uzvaras būšot. Pretiniekos LU šovakar ''Jēkabpils'', kurai arī netrūkst problēmu, kas arī atspoguļojies rezultātos - piecās spēlēs divas uzvaras. Ar divu lietuviešu piesaistīšanos sniegums uzlabojies, un noteikti arī šosezon ''Jēkabpils'' pretendēs uz ''play-off''.

Ogrē spēle sāksies pulksten 16:00, un tiešraidē spēle būs vērojama ''LMT Straumē'', Liepājā mača sākums paredzēts divas stundas vēlāk (tiešraide portālā Sportacentrs.com), bet 19:00 spēli sāks LU un ''Jēkabpils''.

Izmantotie resursi:
Latvijas Basketbola savienība

  +3 [+] [-]

, 2015-10-31 11:18, pirms 8 gadiem
Bildē Armands nevis Aigars,Upeniek ibio!tas ka Aigars fonā rēgojas neko nenozīmē

  -1 [+] [-]

, 2015-10-31 12:12, pirms 8 gadiem
Debitantei,Ogrei ļots labs sākums trīs uzvaras piecās spēlēs... Malači !
Kādi leģionāri ? Kāds ir redzējis ?

  +1 [+] [-]

, 2015-10-31 12:12, pirms 8 gadiem
Nu ja Valmiera turpinās mest garām sodus un buksēt uzbrukumā, tad visādi var gadīties! Par Valmieras uzvaru!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2015-10-31 12:19, pirms 8 gadiem
juings rakstīja: Debitantei,Ogrei ļots labs sākums trīs uzvaras piecās spēlēs... Malači !
Kādi leģionāri ? Kāds ir redzējis ?
2 uzvaras 5 spēlēs, ne 3 no 5. Un uzvaras ar dažu punktu pārsvaru, bet zaudējumi ir patiesībā sagrāves (-53 pret Ventspili; -29 pret Jūrmalu un -36 pret Liepāju). Nav pamata priecāties. Bet, protams, sezona ir gara un viss vēl var mainīties. Virziens ir pareizais.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2015-10-31 13:12, pirms 8 gadiem
galvenais ir novērtēt pretinieku un viss būs čikā

  +1 [+] [-]

, 2015-10-31 14:23, pirms 8 gadiem
Lieliski! Šodien veselas trīs spēles kuras skatīties.

  +2 [+] [-]

, 2015-10-31 14:38, pirms 8 gadiem
Ja treneris noskaņos komandu, tad Valmierai jāuzvar pārliecienoši!!! Par Valmieras, Liepājas un Jēkabpils uzvarām!!!

     [+] [-]

, 2015-10-31 14:39, pirms 8 gadiem
Par Valmiera/Ordo!

     [+] [-]

, 2015-10-31 16:50, pirms 8 gadiem
jums rāda teksta tiešraidi? nez kapēc man nerāda?