Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:3, Did:0, useCase: 3

Jasionim divi vārti, "Zemgalei/LLU" septītā uzvara

Jānis Pārums

Jasionim divi vārti, "Zemgalei/LLU"  septītā uzvara
HK Zemgale/LLU
Foto: Vladislavs Proškins

Šovakar vienīgajā Latvijas hokeja čempionāta spēlē pie pārliecinoša panākuma tika "Zemgale/LLU", kas savā laukumā ar 6:2 pieveica "Rīga/Prizma".

Līdz šim abas komandas divreiz jau bija tikušās, uzvaras dalot uz pusēm – pirmajā spēlē ar 5:3 uzvarēja "Zemgale/LLU", bet vēlāk "Rīga/Prizma" pārliecinoši revanšējās – 5:1.

Arī šīvakara spēle iesākās intriģējoši. Piektajā minūtē rezultātu atklāja jelgavnieks Viktors Jasionis, bet rīdzinieki, pateicoties Kārļa Branta un Sergeja Pečuras gūtajiem vārtiem nepilnu divu minūšu laikā, izvirzīja vadībā jau rīdziniekus – 2:1.Perioda vidū jelgavnieki gan atbildēja ar vēl ātrāk gūtiem diviem vārtiem – nieka 61 sekundes laikā precīzi bija Miks Komuls un Artjoms Ogorodņikovs, atkal ļaujot vadību iegūt "Zemgalei/LLU" – 3:2.

Mača turpinājumā vārtus guva tikai jelgavnieki – otrajā periodā Riharda Remiņa gūtie vārti ļāva "Zemgalei" panākt 4:2, bet trešajā periodā ar otro vārtu guvumu izcēlās Jasionis, savukārt Klāvs Plānics 17 sekundes līdz trešdaļas beigām raidīja ripu tukšos vārtos, panākot gala rezultātu – 6:2 "Zemgales/LLU" labā.

Divus vārtus uzvarētāju labā guva Jasionis, bet divi rezultativitātes punkti arī Plānicam un Komulam - abi izcēlās ar vārtiem un rezultatīvu piespēli.

Pēc šīs spēles trim komandām – gan šīvakara pretiniecēm, gan "Ozolnieki/Monarch" ir pa 20 punktiem, kas tās ierindo no otrās līdz ceturtajai pozīcijai. Līdere ar 28 punktiem ir "Kurbads".

Izmantotie resursi:
Latvijas Hokeja federācija

  +4 [+] [-]

, 2013-10-31 22:04, pirms 11 gadiem
Šogad LAČ interesantāks kā jebkad agrāk. 5 no 6 komandām reāli cer un arī var paņemt medaļas.
Vienīgi Kurbads izskatās solīti priekšā pārējiem.
Ja vēl šogad čempionātā būtu Liepāja, tad turnīrs būtu izcili intriģējošs.

  +3 [+] [-]

, 2013-10-31 22:23, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Šogad LAČ interesantāks kā jebkad agrāk. 5 no 6 komandām reāli cer un arī var paņemt medaļas.
Vienīgi Kurbads izskatās solīti priekšā pārējiem.
Ja vēl šogad čempionātā būtu Liepāja, tad turnīrs būtu izcili intriģējošs.
Vien žēl, ka neviens negrib/nevar uztaisīt smuku PR, lai tautai būtu interese.

  +2 [+] [-]

, 2013-10-31 23:38, pirms 11 gadiem
playthegame rakstīja: Šogad LAČ interesantāks kā jebkad agrāk. 5 no 6 komandām reāli cer un arī var paņemt medaļas.
Secinājums diezgan loģisks, jo 50% no visiem, kas vispār piedalās, saņems medaļas

  +3 [+] [-]

, 2013-10-31 23:58, pirms 11 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Vien žēl, ka neviens negrib/nevar uztaisīt smuku PR, lai tautai būtu interese.
jāsāk iepirkt kaušļus no ECHL, CHL kā to dara Anglijas čempja komandas. Tur gan par skatītāju daudzumu nav jāsūdzas, vismaz cik skatijies esmu video.

  +5 [+] [-]

, 2013-11-01 00:56, pirms 11 gadiem
Martini12 rakstīja: jāsāk iepirkt kaušļus no ECHL, CHL kā to dara Anglijas čempja komandas. Tur gan par skatītāju daudzumu nav jāsūdzas, vismaz cik skatijies esmu video.
Man labāk patiktos, ja katrai komandai būtu normāls sponsors, lai visi Kazahijā, Ukrainā, Itālijas 2.līgās ut.t. spēlējošie varētu spēlēt mājās.

     [+] [-]

, 2013-11-01 10:02, pirms 11 gadiem
Jurchiks_pe4o rakstīja: Vien žēl, ka neviens negrib/nevar uztaisīt smuku PR, lai tautai būtu interese.
Ar to interesi buus shvaki taa vai taa, jo halles nav ar eertiibaam - Jelgavaa vispaar jaastaav kaajaas, lai kaut ko redzeetu un veel tas aukstums - nav kaa normaalaas areenaas - taas vairaak kaa treniniem domaatas halles