Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Manchester City" vēl viens centra aizsargs: 17 miljoni par Dortmundes Akandži

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Manchester City" vēl viens centra aizsargs: 17 miljoni par Dortmundes Akandži
Manuels Akandži. Foto: IMAGO/Kirchner-Media/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas čempione "Manchester City" panākusi 17 miljonus eiro vērtu vienošanos ar Dortmundes "Borussia" par šveiciešu centra aizsarga Manuela Akandži iegādi.

Otrdienas vakarā "Manchester City" un Dortmundes "Borussia" vienojās par Manuela Akandži pāreju. Lai tā kļūtu oficiāla, vēl nepieciešams iziet medicīniskās pārbaudes. 27 gadus vecais futbolists vienojies ar Anglijas čempioni par līgumu.

Pepa Gvardiolas komandā konkurence aizsardzības centrā kļuvusi vēl spēcīgāka. Komandā jau ir portugālis Rubens Diašs, spānis Emeriks Laports, anglis Džons Stounss un nīderlandietis Neitans Akē.

Akandži līdz 2018. gadam spēlēja Bāzelē, līdz viņu iegādājās Dortmundes "Borussia", par centra aizsargu samaksājot 18 miljonus eiro. Vācijā viņš kļuva par kausa un Superkausa ieguvēju.

Pagājušajā sezonā Akandži laukumā devās 26 Bundeslīgas mačos, izceļoties ar vieniem vārtiem. Savukārt Čempionu līgā viņš aizvadīja piecas spēles, Dortmundei neizkļūstot no apakšgrupas.

  -1 [+] [-]

, 2022-08-31 19:26, pirms 2 gadiem
Šis diezgan negaidīti. Domāju, ka paņēma kā great value pirkumu. Tagad City ir 5 izcili CB, droši vien domā kādu (Akē?) pārdod un labi nopelnīt. Citādi loģiskāk būtu pirkt kādu full back, jo uz 2 pozīcijām ir tikai 3. Vēl variants, ka kādu CB taisās bieži izmantot kā fullbaku.

     [+] [-]

, 2022-08-31 21:23, pirms 2 gadiem
septembris rakstīja: Šis diezgan negaidīti. Domāju, ka paņēma kā great value pirkumu. Tagad City ir 5 izcili CB, droši vien domā kādu (Akē?) pārdod un labi nopelnīt. Citādi loģiskāk būtu pirkt kādu full back, jo uz 2 pozīcijām ir tikai 3. Vēl variants, ka kādu CB taisās bieži izmantot kā fullbaku.
Jā, City jau ir 4 centra aizsargi, bet divi no tiem šobrīd ir savainoti(Ake un Laports). Diezgan ticami, ka Akandži būs grūti tikt sastāvā, kad abi būs atpakaļ, bet šobrīd šis pirkums ir vairāk kā saprotams.

     [+] [-]

, 2022-08-31 23:44, pirms 2 gadiem
Akē jau būs atpakaļ pēc dažām dienām. Laports arī oktobra sākumā jau spēles. Spēlētāju jau nepērk īslaicīgu traumu aizvietošanai.

     [+] [-]

, 2022-08-31 23:58, pirms 2 gadiem
septembris rakstīja: Akē jau būs atpakaļ pēc dažām dienām. Laports arī oktobra sākumā jau spēles. Spēlētāju jau nepērk īslaicīgu traumu aizvietošanai.
Varbūt, Peps grib lai tieši Akē spēlē kā malējais aizsargs?

     [+] [-]

, 2022-09-01 13:04, pirms 2 gadiem
Par..... rakstīja: Varbūt, Peps grib lai tieši Akē spēlē kā malējais aizsargs?
Varbūt, viņš vairākas reizes tā ir darījis.

     [+] [-]

, 2022-09-01 13:11, pirms 2 gadiem
Ļoti vērtīgs pirkums par labu cenu. Būs lieliskas rotācijas iespējas.