Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:132, Did:0, useCase: 3

Traumu mocītajam Hovardam, visticamāk, būs nepieciešama operācija

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Traumu mocītajam Hovardam, visticamāk, būs nepieciešama operācija
Dvaits Hovards. Foto: AP/Scanpix

Nacionālās basketbola asociācijas kluba Vašingtonas "Wizards" centram Dvaitam Hovardam, visticamāk, būs nepieciešama operācija, lai tiktu galā ar muskuļu sāpēm, kuru dēļ viņš izlaidis 12 spēles.

Astoņu Zvaigžņu spēļu dalībnieks Dvaits Hovards pēdējo gadu laikā no zvaigznes pārvērties par basketbolistu, kurš katru sezonu nonāk jaunā komandā – vasarā 32 gadus vecais centrs parakstīja divu gadu un 11 miljonu dolāru līgumu ar Vašingtonas "Wizards", un viņam tā bija ceturtā komanda četrās sezonās.

Tomēr Hovards savainojuma dēļ bija spiests izlaist treniņnometni, un veselības problēmas basketbolistu turpina vajāt arī regulārās sezonas laikā. 18. novembra spēlē pret Portlendas "Trail Blazers" muskuļu sāpes, kuru dēļ izlaistas 12 no 21 spēles, kļuva vēl nepanesamākas, tāpēc Hovards nolēma konsultēties par operācijas veikšanu.

Losandželosā veiktajās procedūrās Hovardam ieteikts gulties zem skalpeļa, tomēr centrs pirms lēmuma pieņemšanas apsver arī citu viedokļu uzklausīšanu, jo operācija nozīmētu regulārās sezonas lielākās daļas izlaišanu.

Hovards, kurš kopš Portlendas mača laukumā vairs nav devies, piedalījies deviņos mačos, vidēji aizvadot 25 minūtes, kuru laikā izdevies gūt 12,8 punktus un izcīnīt 9,2 atlēkušās bumbas. "Wizards" ar astoņām uzvarām un 13 zaudējumiem austrumos ieņem 9. vietu, kaut pirms neilga laika komandas sniegums bija pagalam vājš un izredzes sasniegt izslēgšanas spēles tika vērtētas kā ļoti mazas.

Izmantotie resursi:
Dwight Howard of Washington Wizards facing surgery

  +3 [+] [-]

, 2018-11-30 10:56, pirms 5 gadiem
Tīri cilvēkīgi žel tos gadījumus, kad spēlētājus nomoca traumas un izbojā lieliskas karjeras

  +3 [+] [-]

, 2018-11-30 11:06, pirms 5 gadiem
mytila rakstīja: Tīri cilvēkīgi žel tos gadījumus, kad spēlētājus nomoca traumas un izbojā lieliskas karjeras
Šajā gadījumā gadus 3-4 atpakaļ vajadzēja galvu salabot, tad arī pārējās traumas būtu mazāk!

  -2 [+] [-]

, 2018-11-30 11:10, pirms 5 gadiem
Pēc runām par to transgender skandālu čalim turpinās pakaļas muskuļa problēmas

  -1 [+] [-]

, 2018-11-30 12:07, pirms 5 gadiem
Bostonietis rakstīja: Pēc runām par to transgender skandālu čalim turpinās pakaļas muskuļa problēmas
Tad jau ar riktīgu bifeļa metamo paņēma Hovardu priekšā

     [+] [-]

, 2018-11-30 14:18, pirms 5 gadiem
Kas vēl par transgender skandālu ?