Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Pirmais atlaistais treneris Premjerlīgā - Brūss

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pirmais atlaistais treneris Premjerlīgā - Brūss
Stīvs Brūss
Foto: EMPICS Sport/Scanpix

Stīvs Brūss kļuvis par pirmo galveno treneri, kurš šosezon palicis bez darba Anglijas Premjerlīgā. No šodienas viņš oficiāli vairs nevada "Sunderland".

Brūsa vadībā "Sunderland" transfēros iztērējusi lielu naudu, taču rezultāti izpalikuši. Šīs sezonas pirmajās 13 spēlēs "Sunderland" uzvarējusi tikai divas reizes. Pēdējā spēle Brūsam bija zaudējums ar 1:2 pret "Wigan", kas uzvaras vārtus pēdējā minūtē guva pēc rupjas Vesa Brauna kļūdas pie sava soda laukuma.

"Man jārīkojas kluba labākajās interesēs. Varu visus pārliecināt, ka šo lēmumu viegli nepieņēmu, taču diemžēl rezultāti šosezon vienkārši nav bijuši pietiekami labi. Jūtu, ka šobrīd ir īstais laiks veikt izmaiņas," Brūsa atlaišanu komentējis kluba priekšsēdētājs Eliss Šorts.

Līdz brīdim, kad tiks atrasts pilna laika galvenais treneris, pagaidu trenera statusā darbosies Eriks Bleks. Kā galvenais pretendents uz radušos vakanci tiek minēts bijušais "Aston Villa" vadītājs Martins O'Nīls, tāpat pretendentu listē ir arī Marks Hjūzs, Rafaels Benitess un pat Gūss Hidinks.

Bijušais "Manchester United" aizsargs Brūss "Sunderland" sāka trenēt 2009. gadā, pārnākot no "Wigan". 98 spēlēs Brūsa bilance bija 29-28-41. Pašreiz "Sunderland" ar 13 spēlēs izcīnītiem 11 punktiem atrodas 16. vietā.

Izmantotie resursi:
BBC

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2011-12-01 00:06, pirms 12 gadiem
laikam jau Sunderland uz lieliem merkiem sogad bija secerejusies.

  +1 [+] [-]

, 2011-12-01 00:33, pirms 12 gadiem
nu diezgan paarliecinaats biju,ka Kings no Blackburn pirmais kritiis!