Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

"Aston Villa" kapteinim Petrovam diagnozēta akūta leikēmija

"Aston Villa" kapteinim Petrovam diagnozēta akūta leikēmija
Stilians Petrovs
Foto: TopFoto/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas futbola kluba "Aston Villa" komandas kapteinim Stilianam Petrovam dakteri pēc dažādu medicīnas testu veikšanas diagnozējuši leikēmiju.

"Sagaidām drīzumā uzzināt vairāk par Stiliana situāciju, atbalstām viņu un viņa ģimeni," sacīts oficiālajā kluba paziņojumā, solot pavēstīt par visiem jaunumiem, kas saistīti ar situācijas risināšanos. Pārbaudes tika veiktas tamdēļ, ka Petrovs pēc pagājušajā nedēļas nogalē nospēlētā mača viesos pret Londonas "Arsenal" ticis pie drudža.

Leikēmija ir ir ļaundabīga asins slimība, dēvēta arī par asins vēzi.

32 gadus vecais centra pussargs Petrovs karjeras laikā pārstāvējis Sofijas CSKA, Glāzgovas "Celtic" un kopš 2006. gada "Aston Villa" vienības, kā arī aizvadījis vairāk nekā simt maču Bulgārijas valstsvienībā. Pagājušajā gadā Petrovs tika atzīts par otro labāko Bulgārijas gada futbolistu,. bet uzvaras laurus šajā nominācijā pussargs plūcis 2003. gadā.

Informāciju sagatavoja:
Latest Football news, Blogs & Forums | FourFourTwo

Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2012-03-30 19:53, pirms 12 gadiem
Tas ir psc. Kā ar prof. sportistu, kurš regulāri trenējās un dzīvo veselīgu dzīvi, šitāda nelaime pēkšņi var atgadīties?

  +2 [+] [-]

, 2012-03-30 20:05, pirms 12 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Tas ir psc. Kā ar prof. sportistu, kurš regulāri trenējās un dzīvo veselīgu dzīvi, šitāda nelaime pēkšņi var atgadīties?
Cilvēks ir un paliek cilvēks.
Veseļojies kaptein.

  +4 [+] [-]

, 2012-03-30 20:34, pirms 12 gadiem
goga papukašvili rakstīja: Tas ir psc. Kā ar prof. sportistu, kurš regulāri trenējās un dzīvo veselīgu dzīvi, šitāda nelaime pēkšņi var atgadīties?
Profesionāls sports nekādu veselību nedod. Smagās slodzes pamatīgi novājina imūnsistēmu. Bet pamatā jau visam ir gēni. Ja ir nosliece uz to, tad tas var gadīties jebkurā dzīves posmā. Vienīgi labi, ka ātri diagnosticēja, varēs laicīgi uzsākt ārstēšanos.

     [+] [-]

, 2012-03-31 02:01, pirms 12 gadiem
Jebkurā gadījumā, galīgi premjerlīgā pēdējā laikā visādi nepatīkami gadījumi. Sākot ar Fletčera vēdera problēmām, tad Muamba, tagad Petrovs (plus, cik saprotu, nebūtu tagad tās pastiprinātās medicīniskās pārbaudes pēc Muambas gadījuma, iespējams tik drīz šitas neatklātos, lai gan varbūt tomēr pēc tā drudža). Lai arī profesionālajā sportā ir tās pastiprinātās slodzes utt, tomēr parastam cilvēkam grūti pierast pie tā, ka pat sportisti, kas regulāri saņem augstākās klases ārstu aprūpi utt, var dabūt šāda veida problēmas. Jebkurā gadījumā, veiksi Petrovam, lai izdodas atveseļoties!