Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Porziņģa pārstāvēto "Sevilla" tomēr vadīs pieredzējušais Kazimiro

Rolands Eliņš

Porziņģa pārstāvēto "Sevilla" tomēr vadīs pieredzējušais Kazimiro
Luiss Kazimiro
Foto: Baloncestosevilla.com

Pēdējā brīdī no Kristapa Porziņģa pārstāvētās "Sevilla" komandas vadīšanas atteicies Porfirio Fisāks. Viņa vietā "Sevilla" šodien kā treneri apstiprinājusi spāņu pieredzējušo speciālistu Luisu Kazimiro.

"Sevilla" klubs, kam vasarā mainījās īpašnieks, šosezon komandas vadīšanu bija uzticējis amerikāņu speciālistam Skotam Rotam, kurš iepriekš bija veicis vairāku NBA klubu trenera asistenta pienākumus. Pēc neizteiksmīgas sezonas pirmās puses kluba vadība nolēma veikt izmaiņas, un Rots tika atbrīvots.

Lai arī Spānijas mediji ziņoja, ka vakanto pozīciju pārņēmis vietējais speciālists Porfirio Fisāks, viņš pēdējā brīdī pārdomājis un atteicies. Šodien "Sevilla" oficiāli apstiprinājusi, ka par galveno treneri iecelts Luiss Kazimiro.
54 gadus vecais speciālists ACB līgā kā treneris aizvadījis 485 spēles un iepriekš trenējis tādus klubus kā "Valencia", "Fuenlabrada", "Unicaja" u.c.

Viņam būs jācenšās izvilkt "Sevilla" no pēdējās vietas Spānijas čempionātā, kā arī jāmēģina aizmirst neveiksmīgo sākumu Eiropas kausa izcīņas otrajā kārtā. Pagaidām tur "Sevilla" tikai viena uzvara četrās spēlēs un ceturtā, pēdējā vieta grupā.

Izmantotie resursi:
BALONCESTO SEVILLA

     [+] [-]

, 2015-01-30 15:38, pirms 9 gadiem
Laba ziņa!

     [+] [-]

, 2015-01-30 16:01, pirms 9 gadiem
Mafiozo rakstīja: Laba ziņa!
Vipsar jau baigi nee,, Šis treneris jau sen ir slavens ar to,ka spēle iet caur mazajiem speletajiem un vienmer vina komandas garie bijusi otrā planā. Nav idealakis prieks Porza, bet nu soreiz komanda ir diezgan nekada, tapec baigas izveles Kazimiro nebus

  +1 [+] [-]

, 2015-01-30 16:20, pirms 9 gadiem
kas tad šamējos Viļņā trenēja?