Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:131, Did:0, useCase: 3

Kārtējās izmaiņas "Liepājas" leģionāru rindās, atbrīvots tiek Vatss

Emils Ozerinskis

Kārtējās izmaiņas "Liepājas" leģionāru rindās, atbrīvots tiek Vatss
Rakīms Vatss. Foto: Ģirts Gertsons

Basketbola klubs "Liepāja" vakardien paziņoja par latviešu basketbolista Eduarda Hāznera pievienošanos komandas sastāvam, savukārt īsi pēc pusnakts Kurzemes komanda informēja par atteikšanos no Rakīma Vatsa pakalpojumiem.

"Liepājas" komandai leģionāru izmaiņas šajā sezonā kļuvušas par visai pierastu lietu. Trāpīt mērķī izdevās ar saspēles vadītāju Džastinu Džonsonu, kurš no pirmsezonā piesaistītajiem ārzemju spēlētājiem vienīgais palicis ierindā un ar 24,7 punktiem ir Latvijas - Igaunijas līgas rezultatīvākais spēlētājs. Jau pirms sezonas sākuma veselības likstas un sportiskā forma liepājnieku rindās neļāva noturēties Desmondam Ringeram un Ksavjeram Teiloram. Jau sezonas laikā paldies tika pateikts lietuviešu uzbrucējam Justam Nausēdam, bet tagad šim sarakstam pievienojas arī 24 gadus vecais amerikāņu spēka uzbrucējs Rakīms Vatss.

Vats liepājnieku rindās nospēlēja četras spēles, kurās ar visai vāju metienu precizitāti amerikāņu basketbolists vidēji guva 5,5 punktus un izcīnīja 3,5 atlēkušās bumbas. Mēneša sākumā Artūrs Štālbergs norādīja, ka Vatss vēl ir savas spēles meklējumos, bet viņš ir atlētisks spēlētājs, kurš vajadzības gadījumā var nosegt 3 pozīcijas. Tomēr savu spēli amerikānim mēneša laikā tā arī atrast neizdevās, tādēļ klubs pateicies par ieguldīto darbu un novēlējis spēlētājam veiksmi turpmākajā karjerā.

Šobrīd "Liepājas" rindās palikuši trīs amerikāņu basketbolisti - rezultatīvais saspēles vadītājs Džastins Džonsons, centra spēlētājs Teilors Besiks un nesen vienību papildinājušais saspēles vadītājs Terenss Rovs. Savainojumu dēļ komandas spēlētāju rotācija bijusi ļoti šaura, tādēļ "Liepājas" rindās uz īres tiesībām pastiprinājis Eduards Hāzners, kurš komandai šobrīd pievienojies uz diviem mēnešiem. Taču nav izslēgta iespēja, ka pēc šiem diviem mēnešiem līgums var tikt pagarināts līdz sezonas un arī uz nākamo sezonu.

Savainojuma dēļ šosezon liepājnieku rindās vēl nav spēlējis "VEF skolas" audzēknis Nikolajs Zotovs, kā arī pēdējās spēlēs nav piedalījies Niks Jansons. Savukārt cita "VEF skolas" audzēkņa Maksima Hudina spēles laiks bijis neliels un statistikas rādītāji diezgan zemi.

BK "Liepāja" pirms izlašu loga Latvijas - Igaunijas līgā aizvadījusi 11 spēles, tiekot pie divām uzvarām un piedzīvojot deviņus zaudējumus. Nākamajā spēlē 9. decembrī kurzemnieki centīsies uzlabot savu bilanci izbraukuma cīņā ar "Latvijas Universitāti".

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 10:19, pirms 5 gadiem
Kad tad īsti Zotovs būs vesels un kas ar Jansonu?

     [+] [-]

, 2018-11-29 10:25, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: Kad tad īsti Zotovs būs vesels un kas ar Jansonu?
Cik no raksta sapratu, tad Zotovam operāciju vajag veikt

     [+] [-]

, 2018-11-29 10:39, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Cik no raksta sapratu, tad Zotovam operāciju vajag veikt
nju jā tad Liepājai šis gads ir taustīšanās gads jo daudz problēmu ar selekciju cerams nākamā sezonā būs gudrāki un labāk komplektēti.

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 11:33, pirms 5 gadiem
Real Rebel rakstīja: Cik no raksta sapratu, tad Zotovam operāciju vajag veikt
Operācija jau ir veikta, tagad notiek atlabšanas/rehabilitācijas process.

  +2 [+] [-]

, 2018-11-29 14:34, pirms 5 gadiem
Witslenamitea rakstīja: nju jā tad Liepājai šis gads ir taustīšanās gads jo daudz problēmu ar selekciju cerams nākamā sezonā būs gudrāki un labāk komplektēti.
Bēdu ieleja

  +1 [+] [-]

, 2018-11-29 15:35, pirms 5 gadiem
Avatars rakstīja: Operācija jau ir veikta, tagad notiek atlabšanas/rehabilitācijas process.
Paldies, ka palaboji! Nezini, ko operēja?

  +2 [+] [-]

, 2018-11-29 15:53, pirms 5 gadiem
pinkainis rakstīja: Bēdu ieleja
Vēl lielāka, nekā pagājušo sezonu. "Cepuri nost" to personu priekšā, kuri iegādājās uz visu sezonu abonementus.

     [+] [-]

, 2018-11-29 17:23, pirms 5 gadiem
kika81 rakstīja: Vēl lielāka, nekā pagājušo sezonu. "Cepuri nost" to personu priekšā, kuri iegādājās uz visu sezonu abonementus.
kad Liepājā ir bijuši tādi? 3menešus pirms sezonas beigām vienreiz uztaisija,kad tolks nekāds, fani mums nav galvenais. tapēc eju uz Liepājas meitenēm