Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Morinju: "Gribētu, lai man ir Beila reputācija un četri Čempionu līgas tituli"

Matīss Kučinsks
Matīss Kučinsks

Morinju: "Gribētu, lai man ir Beila reputācija un četri Čempionu līgas tituli"
Žuzē Morinju. Foto: PA/Scanpix

Anglijas Premjerlīgas kluba "Tottenham" galvenais treneris Žuzē Morinju slavēja Gareta Beila profesionālismu, kuru viņš rāda "Tottenham" komandā, kā arī uzsvēra, ka Spānijas titulētais klubs Madrides "Real" pirms Beila ierašanās ilgu laiku nebija spējīga sasniegt augstākās virsotnes Eirokausos.

Portugālis Morinju nekad nav baidījies izteikt tiešus un konkrētus izteikumus, it īpaši, ja runa iet par savu spēlētāju aizstāvēšanu. Izņēmums nebija arī pirmsspēles intervija pirms gaidāmās UEFA Eiropas līgas spēles pret Beļģijas klubu "Antwerp". "Viena lieta ir reputācija, bet cita ir fakti," par Beilu teica Morinju. "Es gribētu, lai man piemīt viņa reputācija un četri Čempionu līgas tituli. Man tādi ir tikai divi. Fakts ir tāds, ka Beila ierašanās Madridē mainīja klubu uz labo pusi."

""Real" dekādi nebija spējīgi tikt pat līdz ceturtdaļfinālam Čempionu līgā, bet pēc Beila ierašanās klubam izdevās izcīnīt četrus titulus piecu gadu laikā," velsieti turpināja slavēt portugāļu speciālists. Morinju lika noprast, ka Beils mačā pret "Antwerp" izies starta sastāvā: "Viņš smagi strādā, un ir bijis piemērs visiem komandā. Viņš ir komandas spēlētājs. Garets tuvojas tam, lai rādītu labāko uz ko viņš ir spējīgs, un es ceru, ka viņš pret "Antwerp" spēs lidot."

31 gadus vecais Velsas izlases spēlētājs "Tottenham" pievienojās šosezon un līdz šim aizvadījis 2 mačus. Pirms tam viņš pārstāvēja Madrides "Real". Čempionu līgā karaliskā kluba kreklā Beils aizvadīja 55 spēles, kuru laikā tika pie 16 vārtiem un 15 rezultatīvajām piespēlēm.

Izmantotie resursi:
https://www.marca.com/en/football/i...

     [+] [-]

, 2020-10-29 18:42, pirms 3 gadiem
TSO pamatīgi nosirmojis.