Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:125, Did:0, useCase: 3

"Isloch" intereses dēļ pārnes maču uz lielāku stadionu, bet uzstāda antirekordu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Isloch" intereses dēļ pārnes maču uz lielāku stadionu, bet uzstāda antirekordu
Foto: by.tribuna.com

Baltkrievijas Augstākā futbola līga ir vienīgā Eiropā, kurā turpinās spēles. Šodien laukumā devās četras komandas, un abos mačos laukuma saimnieki svinēja sausās uzvaras.

Dienas pirmajā spēlē Grodņas "Neman" savā laukumā ar 2:0 pieveica "Vitebsk". Maču klātienē vēroja 715 līdzjutēji. Līdz pirmajiem vārtiem bija jāgaida 51 minūte, kad precīzs sitiens padevās Geramam Kadimjanam. Savukārt septiņas minūtes vēlāk pārsvaru dubultoja Giorgijs Kantarija, kurš realizēja 11 metru soda sitienu.

Turpinājumā Minskas rajona "Isloch" ar 1:0 ņēma virsroku pret "Smolevichi". Šo maču klātienē vēroja 710 cilvēki, kas ir antirekords kopš stadiona rekonstrukcijas veikšanas. Ņemot vērā to, ka Baltkrievijas futbolu tagad skatās visā pasaulē, "Isloch" vadība no sava stadiona maču pārnesa uz Minskas lielo stadionu, bet nespēja aizpildīt tribīnes. Stadiona kopējā ietilpība pārsniedz 22 tūkstošus.

Vienīgos vārtus jau devītajā minūtē guva gvinejiešu uzbrucējs Momo Jansane, kurš "Isloch" spēlēja arī pagājušajā sezonā, taču tad viņš tika īrēts no Marokas čempionāta. Tagad Jansane pieder Minskas rajona vienībai.

"Isloch" ir viena no četrām komandām, kas jauno sezonu sākusi ar divām uzvarām pēc kārtas, pie tam abas izcīnītas ar identisku rezultātu 1:0. Negaidīti turnīra tabulas beigās atrodams Baltkrievijas futbola flagmanis Borisovas BATE, tāpat bez punktiem ir arī Minskas "Dinamo".

  +2 [+] [-]

, 2020-03-30 09:59, pirms 4 gadiem
kurš to būtu domājis, ka 2020. gadā labākā aktīvā līga būs baltkrievu līga.

     [+] [-]

, 2020-03-30 11:19, pirms 4 gadiem
Par translācijām, varbūt, nosmels palielu naudiņu?