Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:133, Did:0, useCase: 3

Kārtējais trieciens "Partizan" - sezona beigusies vienam no līderiem Kinsijam

Kārtējais trieciens "Partizan" - sezona beigusies vienam no līderiem Kinsijam
Terenss Kinsijs
Foto: AFP/Scanpix

Serbijas basketbola kluba Belgradas "Partizan" līderim Terensam Kinsijam šī sezona jau ir beigusies priekšlaicīgi, ziņo serbu mediji.

29 gadus vecais amerikāņu uzbrucējs Terenss Kinsijs februāra sākumā iedzīvojās potītes savainojumā, bet šonedēļ sportistam tika veiktas medicīniskās pārbaudes ASV. Pārbaužu rezultātā kļuva skaidrs, ka Kinsijam sezona noslēgsies priekšlaicīgi, bet to, vai būs nepieciešama ķirurģiska iejaukšanās, varēs noteikt pēc dažām nedēļām. Sportistam nekavējoties sāksies rehabilitācijas kursi, un, ja to rezultātā veselības stāvoklis neuzlabosies, tad tiks veikta operācija, atklājis Kinsija aģents.

Vidēji 21 "ABA Liga" spēlē amerikāņu uzbrucējs Kinsijs guva 13 punktus un izcīnīja 4,5 atlēkušās bumbas. Nedaudz labāka statistika "Partizan" basketbolistam ir Eirolīgā – 16 spēlēs 14,8 punkti un 4,6 atlēkušās bumbas. Abos turnīros Kinsijs bija otrs labākais savas komandas punktu guvējs, atpaliekot vienīgi no Bogdana Bogdanoviča.

"Partizan" šī sezona nesaudzē ar savainojumiem. Tikai nesen ierindā pēc ilgstošas prombūtnes atgriezās Dāvis Bertāns, bet sezonas gaitā traumās iedzīvojās arī Leo Vestermans un Dragans Milosavļevičs.

Izmantotie resursi:
Naslovna strana | Novosti.rs
Turkish Airlines Euroleague - Welcome to...
ABA League

     [+] [-]

, 2014-03-29 15:06, pirms 10 gadiem
Īstais laiks Dāvim pierādīt sevi