Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:120, Did:0, useCase: 3

Obamejangs apgalvo, ka atraidījis "Barcelona", lai varētu palikt "Arsenal" rindās

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Obamejangs apgalvo, ka atraidījis "Barcelona", lai varētu palikt "Arsenal" rindās
Pjērs Emeriks Obamejangs. Foto: AFP / Scanpix

Jaunu līgumu ar Anglijas Premjerlīgas klubu Londonas “Arsenal” noslēgušais Pjērs Emeriks Obamejangs paudis, ka viņu pārvilināt centās pārmaiņu laikus piedzīvojusī “Barcelona” un citas komandas, tomēr uzbrucējs vēlējies turpināt spēlēt Mikela Artetas vadībā.

“Bija vairāki piedāvājumi, jāizceļ “Barcelona”, taču mani vēlējās arī citas komandas. Tomēr izvēlējos palikt “Arsenal” rindās, un tam bija divi iemesli. Pirmais - treneris. Ar Mikelu Artetu pašizolācijas laikā sazinājāmies diezgan daudz, un viņš mani pārliecināja par savu izvēlēto projektu,” teica Pjērs Emeriks Obamejangs.

“Otrais iemesls - protams, tā ir saņemtā mīlestība no faniem un klubā strādājošajiem cilvēkiem. Kopš pirmās dienas attieksme pret mani bijusi kā pret vienu no savējiem. Tagad esmu viens no savējiem, tāpēc palikšu šeit. Tieši tik vienkārši,” teica gaboniešu uzbrucējs. Viņš “Arsenal” pievienojās 2018. gada vasarā, pārnākot no Dortmundes “Borussia”.

Septembra sākumā Obamejangs noslēdza jaunu ilgtermiņa līgumu ar “Arsenal”, un tiek vēstīts, ka krietni pieaugusi komandas labākā uzbrucēja alga - no 180 tūkstošiem nedēļā līdz 250 tūkstošiem, plus vēl dažādi bonusi.

Izmantotie resursi:
https://www.espn.com/soccer/soccer-...

     [+] [-]

, 2020-09-28 20:00, pirms 4 gadiem
Pareizi dara, nav ko tur meklēt pagaidām